Rektör Özcan, Bilecik-Söğüt Alan başkanlığı için mi düşünülüyor?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bilecik Belediyesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi işbirliğinde yapılan konferans için Bilecik’e gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. A. Haluk Dursun, bu yıl görev süresi bitecek olan Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

bilecik haberleri

Çanakkale de Kültür ve Turizm bakanlığı tarafından kurulan Çanakkale savaşları gelibolu tarihi alan başkanlığından bahsederek, Bilecik-Söğüt tarihi içinde bir alan başkanlığı kurmayı planladıklarını belirten Dursun, kurulması planlanan Bilecik-Söğüt alan başkanlığı yönetimi ile ilgili “Azmi Hocamızın Üniversite de yaptığı hizmetine, Kurulacak olan alan başkanlığı yönetiminde devam etmesini temenni ederim” açıklaması, akıllara “Azmi Özcan Bilecik-Söğüt tarihi alan başkanımı oluyor?” sorusunu getirdi.

 



 

Kültür ve Turizm bakanlığı müsteşarı Prof. Dr. A. Haluk Dursun’un konu hakkındaki açıklaması ise şöyle; “Çanakkale savaşları ve gelibolu yarım adasını ayrı bir değerlendirmeye tutarak bir alan başkanlığı kurduk. Acaba Bilecik-Söğüt kuruluş ve kurtuluşun şehrine böyle bir alan başkanlığına dönüştürebilirmiyiz dedik. Bölgeyi tekrar değerlendirdim Belediye başkanı, Vali ve diğer Mülki amirler ile bunun değerlendirmesini yaptık. Alt yapı’nın, planlamanın ve ziyaretçi profilinin değerlendirilmesi gerekiyor ancak bu bir imar projesi değil, Gönül projesi. Benim düşüncem Azmi hocamızın Üniversitede yaptığı hizmetine Alan başkanlığı yönetiminde devam etmesi. Proje için Azmi hocam ile gönül birliği yaptıktan sonra inşallah mesai birliği de yapmayı temenni ederim.

bilecik haberleri

 


sehir-insangif

Rektör Özcan, Bilecik-Söğüt Alan başkanlığı için mi düşünülüyor?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Haydi inşallah, süperrrrr olur

    Cevapla
Bizi Takip Edin