REKTÖR İBRAHİM TAŞ, İLK TOPLANTISINA KATILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi yeni Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş yılın ve kendisinin ilk koordinasyon kurulu toplantısına katıldı.

Yılın ilk il koordinasyon kurulu toplantısında Vali Nayir’in konuşmasının ardından kürsüye gelen Bilecik Şeyh Edebali üniversitesi yeni rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, bugün mesai günü itibariye 3. günü olduğunu ve birimlerden  küçük bilgiler alarak takdim edeceğini söyleyerek, “Üniversitemiz de öncelikli olarak bizim 6 tane bloğumuz bulunmakta. Bunların 3 bloğu A,B,C blokları tamamlanmış ve bu bloklarımızda eğitim öğretim tam hızıyla devam etmekte. D bloğu taşınma işlemleri ise bu hafta gerçekleşecek” dedi.

ORTAK BİR PROJEMİZ MEVCUT

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile birlikte ortak bir projelerinin olduğunu söyleyen Taş, bununla ilgili olarak “Mühendislik Fakültesine yönelik bir laboratuar çalışmamız var. İnşallah bu projeyi olumlu noktalara getirebilirsek bir laboratuarımız Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin katkılarıyla üniversitemize kazandırılmış olacak. İnşallah ilerleyen dönemlerde tekrar yeni gelişmeler, yeni durumlarla burada oluruz.” dedi.

REKTÖR İBRAHİM TAŞ, İLK TOPLANTISINA KATILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin