REKTÖR HOCAYA PROTOKOLDEN VEFA YEMEĞİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in ve ilmin gelişimine büyük bir katkı sağlayan üniversitemizin 8 yıl gibi kısa bir sürede önemli noktalara gelmesinde büyük emeği geçen Prof. Dr. Azmi Özcan’ın veda etmesi dolayısıyla protokolden vefa yemeği düzenlendi.

Bilecik Polisevi’nde düzenlenen etkinliğe Vali Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik Milletvekilleri Halil Eldemir, Yaşar Tüzün, Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç,  Belediye Başkanı Selim Yağcı, Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, Baro Başkanı Halime Aynur ve daire müdürleri katıldı.

Düzenlenen yemekte konuşan Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Bugün sayın rektörümüzün ayrılışı dolayısıyla bir veda yemeğinde hep beraber bir araya geldik. Bizler millet olarak ayrılık duygusunu biraz fazla hissediyoruz. Dolayısıyla bu veda yemeklerinde ayrılığın derin hüznünü hissettiğimiz için üzüntülü oluyoruz. Sayın rektörümüz 8 yıl ilimize büyük hizmetler verdi. Burada güzel gönül dostluklarının oluşmasına yol açtı. Coğrafi ayrılığımıza rağmen gönül yakınlığımızı devam ettireceğimize inanıyorum. Ben 2 yıl çalıştım, 8 yıl çalışanlarla ilgili de kıskanma hakkımı kullanıyorum. Keşke daha uzun çalışmış olsaydık. Çok şey öğrendik, çok şey paylaştık. Valilik görevlerimizle ilgili de çok güzel değerlendirmeleri ve yönlendirmeleri oldu. Sayın rektörümüze bundan sonraki hayatında sağlık sıhhat içerisinde bugüne kadar olan başarılarını artırarak devam edeceğine inanıyorum. Bilecik, inanıyorum ki rektörümüzün hayatında önemli bir yer tutacak. Bilecikli oldu diye biliyoruz.  Dolayısıyla ortak paydamız Bilecik’te daha güzel günlere ulaşmayı temenni ediyor, katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bilecik’in üniversitesi için tüm bileşenlerin gönülden ve samimiyetle çalıştığını belirten Prof. Dr. Özcan da toplumun bütün bileşenlerinin üniversiteye ellerinden gelen her türlü gayretle destek olduklarını ifade ederek, “İnsan hayatının gayesi hayır ile yad edilmekten öte geçer. Göreve başladığım andan itibaren bu heyecanımı paylaşan herkese teşekkür ediyorum. Geldiğimiz zamanlarda başladığımız zemin ile bugün bıraktığımız zemin arasında elbette çok büyük fark var. O farkta Bilecik’in bu geçen süreyi iyi değerlendirdiğini gösteriyor. Bilecik’in her kesiminden koşulsuz destek gördüm. Bu coğrafyada onurlu ve dik yürüyüşümüzün en önemli sebeplerinden birisi Bilecik’tir. Ve bu toprakların o kutlu töresini mutlaka devam ettirmek, o kozu ve o ateşi canlı tutmak zorundayız” diye konuştu.














REKTÖR HOCAYA PROTOKOLDEN VEFA YEMEĞİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin