Rektör Beydemir’den Haber228’e Ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, haber228 ofisini ziyaret etti.

Haber228 sahipleri Ali Osman Çelikal ve Uğur Baklacı ile bir araya gelen Rektör Beydemir, Bilecik ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi arasındaki bağları güçlendirmek amacıyla yapılabilecek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunurken, tıp fakültesi ile koronavirüs sürecinde üniversitede yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler aktardı.

“SORUNSUZ DEVAM EDİYOR”

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin 23 Mart 2020 tarihinde Türkiye’de alt yapısını hazırlayarak uzaktan eğitime geçen  ilk üniversitelerden biri olduğuna dikkat çeken Rektör Beydemir, “Uzaktan eğitime katılım oranı beklentilerimizin üstünde ve sorunsuz devam ediyor. Her zaman savunduğum yüz yüze eğitimdir ancak içinde bulunduğumuz durum buna ne yazık ki müsaade etmiyor. İnşallah en yakın zamanda bu durumdan kurtuluruz” dedi.

“BİLECİK’İN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Bilecik’in çehresini değiştirecek Tıp fakültesi ile ilgili da açıklamalarda bulunan Rektör Beydemir, “Tıp Fakültesi bizler için bir hayaldi ancak bunu tüm ilgililerin destekleriyle başardık. BŞEÜ bünyesinde kurulan Tıp Fakültesi bölgenin çehresini değiştirecek çok önemli bir gelişme.” ifadelerine yer verdi.

“TÜM BASAMAKLARI ATLADIK”

Son olarak Rektör Beydemir, Tıp Fakültesi ve Hastane ile ilgili yeni gelişmelerin olduğunu, tüm basamakları atladıklarını ve hiçbir engelin kalmadığını belirterek, detayları ilerleyen günlerde vatandaşlara açıklayacaklarını sözlerine ekledi.

Diğer yandan Çelikal ve Baklacı, Rektör Beydemir’e Bilecik ve BŞEÜ üzerine bilgi alışverişinde bulunulan ziyaretten duydukları memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür ederlerken, ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.


İLGİLİ HABERLER:

Rektör Beydemir’den Haber228’e Ziyaret
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Üniversite spor dalında takım çıkaracaktı profesyonel liglerde futbul olur valeybol kürek yada hrntbol

    Cevapla
Bizi Takip Edin