Ramazan Ergenç’in “Üstü Kalsın” Şarkısı ve Klibi Yayında

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in tanınmış sanatçılarından Ramazan Ergenç, ”Üstü Kalsın” isimli yeni şarkısı ve klibini yayınladı.

Bilecik’in tanınmış ses sanatçılarından aynı zamanda Müzik eğitmenliği de yapan Ramazan Ergenç, dinleyenler tarafından beğeniyle karşılanan ve dinleyenlerde “yaz esintisi” veren “Üstü Kalsın” şarkısı ve klibini yayınladı.

Birçok dijital platformda yayınlanan, yayına girdiği gün itibarıyla vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören Üstü Kalsın şarkısının klibinde Ramazan Ergenç’e Çağrı Pala, Ersin Kahraman, Faruk Çongur, Caner Özkaya ve Batuhan Çelik eşlik ederken, klibin yönetmenliğini Bilecik’te yaptıkları çalışmalarla isminden söz ettiren Studio SM sahibi Melih Çay yaptı.

Can Gülcan’ın aranjörlüğünü yaptığı ve dinleyicilerin beğenisine sunulan Ramazan Ergenç’in yeni şarkısı “Üstü Kalsın” ve klibi, tüm dijital platformlarda yayında!

 

Ramazan Ergenç’in “Üstü Kalsın” Şarkısı ve Klibi Yayında
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 15 Ağustos 2020, 13:46

    Siz bu şeye müzik bu kisilere sanatci mi diyorsunuz ilgincmis. Ses sıradan sarki siradan sozler vasat yani bence de ustu kalsin 😂 acaba cok ugrastilar mi bu sarki icin cok merak ettim. Ipini koparan muzik yapiyor ya da yaptigini zannediyor.Turkiye de sanat ta bitmis anlasilan saka gibi …

    Cevapla
  2. Emeğe saygı güzel olmuş bence ALLAH yolunuzu açık etsin

    Cevapla
  3. BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM ….

    Cevapla
Bizi Takip Edin