PROJE YAZMA VE PROJE GELİŞTİRME

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi ve Bozüyük Kent Konseyi işbirliği ile dernek ve sivil toplum örgütlerine yönelik proje yazma eğitimi verildi.

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi fuaye alanında düzenlenen, proje yazma eğitimine Bozüyük’te faaliyet gösteren dernek ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katılırken, kente değer kazandırma ve markalaşma için yapılması gerekenler anlatıldı. Proje yazma eğitiminin ilk toplantısına katılan Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu, Bozüyük Belediyesi’ne destekleri için teşekkür ederken, tüm derneklerin ve bireylerin bu eğitim içinde yer almasının önemine değindi. Kent Konseyi Başkanı Oydu ayrıca verilen eğitimin Bozüyük için önemli gelişmelere ve çalışmalara yol açabileceğini belirtti.

4 gün sürecek olan proje yazma eğitiminde Bozüyük Belediyesi eğitmenlerinden Gülçin Agahoğlu, proje tasarlanması, faktörleri, amaçları, gerekli destekler için izlenmesi gereken yollar konularında bilgi verdi. Bozüyük’ün marka değeri, ilçeye değer kazandırma gibi pek çok hususa da değinilen eğitimde yer alan katılımcılar, projelendirme ve proje aşamalarındaki yol göstericileri için Bozüyük Belediyesi’ne ve Kent Konseyi’ne teşekkür ettiler.

PROJE YAZMA VE PROJE GELİŞTİRME
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin