Popüler alt coinler nelerdir ?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2022 senesi, kripto para piyasasının kendini sağlamlaştıracağı sene olarak akıllarda yer edinecek. New York’tan Pekin’e kadar mali düzenleyiciler, kripto paraları öneme alıp düzenlemelere tabi tutmaya çalıştı.

 

2022 senesine yaklaşırken bütün gözler kripto para biriminin geleceğine kilitli halde. Kripto paraya alaka duyan cümle alem bu anne kadar Bitcoin ve Ether gibi mavi çipli tokenlerle alakalı bilgi sahibi oldu.

 

Bitcoin’in (BTC) çoğu kere kere 60.000 dolar seviyesinde prosedür görmesi ve Ether’in (ETH) 4.000 dolar seviyesinde prosedür görmesiyle beraber birtakım yatırımcılar daha yüksek kâr elde edebilecekleri ve daha düşük bilindik kripto para birimlerine alaka duymaya başladı. Neyseki, popülerlik kazanma ve patlama potansiyeline sahip Bitcoin dışında aniden çok altcoin var.

 

2022 senesine yaklaşırken, öneme alınması gereken dört kripto para birimini ile ilgili detaylar bu şekilde;

 

HUH Token (HUH)

 

Bu listede bulunan en çekici kripto para birimi HUH Token olarak karşımıza geliyor. Kısa bir süre evvela pazara sürülen HUH Token, geçmişte Shiba Inu ve Floki Inu gibi tokenlerde gördüğümüz gibi, yatırımcılarına binlerce kat getiri sağlatabilme eğilimine sahip. Shiba Inu de yalnızca birkaç ay içerisinde %70.000’in üstünde artım göstermişti.

 

HUH Token, önümüzdeki birkaç sene içerisinde pazar değerine göre en iyi 20 kripto para biriminden biri olmayı hedefliyor ve Shiba Inu’ya kıyaslandığında daha ilerlemiş özellikler sunuyor.

 

Çift para birimi dağıtım şeması, “HUH Nation” isimli büyük bir topluluk ve kripto para birimini elinde tutmak için statik ödüller veriyor olması HUH Token’ı epey avantajlı kılıyor.

 

Ayrıca, HUH Token sahipleri başka şahıslara referans kodu iletebiliyorlar ve bu bireylerin yapacakları satın alımlarının %10’unu mükafat olarak alabiliyorlar. Referans kodu iletebileceğiniz şahıs adedi ile ilgili biçiminde de rastgele bir kısıtlama bulunmuyor.

 

HUH Token, 6 Aralık’ta Uniswap ve PancakeSwap’ta pazara sürüldü. İstikrarı ve uzun vadeli sahipliği teşvik etmek için yaratıcıları yönünden iki sene süresince 1 milyon dolarlık likidite bu borsalarda kilitlendi.  HUH Token şimdilik satım evveli adımında, ve bu HUH Token’i satın alabilmek için en iyi vakit gibi gözüküyor.

 

Solana (SOL)

 

Şu anda 62 milyar dolardan çok pazar değeriyle dünyanın en büyük beşinci kripto para birimi olan Solana, 2022 senesinde çok süratli bir yükseliş yaşadı.

 

Yıla 2 doların altında başladıktan sonra, kasım ayı başında bütün zamanların en yüksek seviyesi olan 260 dolara ulaştı ve şimdilik 200 dolar seviyesinde prosedür görüyor.

 

Solana blockchain ağının yerli kripto para birimidir ve artan kıymeti Solana’nın genişleyen potansiyelini sembolize ediyor. Blockchain, yıldırım hızında prosedür işleme süratiyle azıcık azıcık dikkatleri üstüne topladı ve Ethereum’a önemli bir yarar sağladı.

 

Cardano (ADA)

 

SOL’u 55 milyar dolarlık pazar değerine sahip ve tıpkı şekilde 2022 senesinde acıklı bir tırmanış yapan Cardano takip ediyor.

 

Coin, yıla 0.20 doların altında prosedür görerek başladı. Ardından, Eylül ayı başında 3 doları aşarak dünyanın en büyük üçüncü kripto para birimi oldu. ADA dahi, başka coinlerde de gördüğünüz gibi doruk seviyelerinden geri çekilerek 1,60 dolar seviyesinde prosedür görmeye devam etti.

 

Cardano, Vitalik Buterin’in, blockchain’i kâr hedefi gütmeyen bir şekilde sürdürme kararlılığını protesto etmek için projeden ayrılan Ethereum kurucu ortağı Charles Hoskinson’ın yarattığı bir coindir. Cardano şimdilik aylar süren bir ayı koşusundayken, 2022 senesinde buna bir ara verebilir.

 

Avalanche (AVAX)

 

Avalanche, lakabı tersine, bu sene kavurucu bir sıcak mal zenginliği oldu. 2022 yılının başında AVAX 3 dolar seviyesinde prosedür görüyordu. Kasım ayı sonlarına doğru Dogecoin’i gölgede bırakarak bütün zamanların en yüksek seviyesi olan 146 dolara yükselmiş ve dünyanın en büyük on kripto para biriminden biri durumuna gelmişti. Şu anda 110 dolardan çok prosedür görüyor ve pazar kıymeti 26 milyar dolardan çok.

 

AVAX, akil sözleşmeler bölümünde Ethereum’a rakip olarak meydana çıkan Avalanche blockchain’in yerli kripto para birimidir. AVAX’ın güz rallisi, Avalanche’ı Federal Acil Durum Yönetim Ajansı (FEMA) ile çalışmalarını arka vermek için kullanacak olan Deloitte ile uygulanan yeni bir anlaşmayla alevlendi. Deloitte sözleşmesinin Avalanche’a kıskanılacak bir güvenilirlik dozu sağlamasıyla, blockchain ve tokenı 2022’de yeni zirvelere yükselebilir.

 

Kaynak: https://altcoinhaber.com/

 

Popüler alt coinler nelerdir ?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin