Polis Haftası’nda Şehitler için mevlit okutuldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde Emniyet Müdürlüğü tarafından 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında şehit polisler ve tüm şehitler anısına mevlit okutuldu.

Osmaneli Emniyet Müdürlüğünce Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen mevlit programı, Rüstem Paşa Camisi’nde cuma namazı öncesinde gerçekleştirildi.

Müftülük personeli tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif’in ardından İlçe Müftüsü Sadık Erenbaş, birlik ve beraberliğin önemine dikkati çekti.

Ülkenin güvenliğinin önemine değinen Erenbaş, bu uğurda canını feda etmekten çekinmeyen şehit polislere, askerlere, tüm güvenlik güçlerine Allah’tan rahmet diledi.

Gazi ve yaralı polislere minnet ve şükranlarını ifade eden Erenbaş, “Allah bu mübarek günlerin hürmetine bu yolda mücadele veren güvenlik güçlerimizden razı olsun.” diyerek dua etti.

Mevlit programına, Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, Cumhuriyet Savcıları Onurcan Sezer ve Caner Özler, Emniyet Müdürü Ali Özgan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarından yöneticiler, kurum müdürleri, polis memurları ve vatandaşlar katıldı.

           

Polis Haftası’nda Şehitler için mevlit okutuldu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin