POLİS ADAYLARINA ÜCRETSİZ POMEM KURSU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Polis adayları, POMEM sınavlarına Bozüyük Belediyesinin açtığı ücretsiz spor özel yetenek kurslarında hazırlanıyor.

Bozüyük Belediyesi Ücretsiz Spor Özel Yetenek Kursları polis olmak isteyen Bozüyüklü gençlerin umudu oldu.

 

Bozüyük’te çok sayıda genç POMEM fiziki yeterlilik sınavlarına Bozüyük Belediyesi’nin açtığı ücretsiz Spor Özel Yetenek Kurslarında hazırlanıyor. POMEM kursundan Polis Mesleki Eğitim Merkezi, Polis Meslek Yüksek Okulu, Polis Amirleri Eğitim Merkezi ve Polis Özel Harekât gibi kurumların sınavlarına girmek isteyenler faydalanıyor.

 

Kurslar, alanında uzman eğitmenler tarafından veriliyor. Bu kapsamda tempolu koşu, açma-germe hareketleri, şınav ve mekik egzersizleri yaptırılıyor. Diril ve koordinasyon çalışmaları ile kuvvet ve dayanıklılık antrenmanları Bozüyük Kapalı Spor salonunda gerçekleştiriliyor.

 

Bozüyük Belediyesi, sınavların gerçekleştirildiği parkurların benzer özelliklerini, Kapalı Spor Salonu’nda oluştururken öğrenciler sınavlarda karşılaşacakları parkurların benzeri olan bu özel hazırlanmış parkurlarda sınava hazırlanıyor. Polis adayları sınavlara girdikleri parkuru tanıdıkları için de zorlanmadan başarıya ulaşıyor.

POLİS ADAYLARINA ÜCRETSİZ POMEM KURSU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Ne zamama kadar açık kalacak hangi günler saat kaçta başlıyor ve bitiyor

    Cevapla
  2. 24 Ekim 2018, 09:30

    Memlekette artık polis yapmak için özel gayretler sarf eden BAŞKAN lar olmasını anlamak zor. Özel kurslar bu işi duyarsa hemen kaparlar.

    Cevapla
  3. :))))

    Özel bir şirket böyle bir kurs açsa bunlar devlete sizmaya çalışıyor diyip terörist ilan Edip içeri atarlardı … Hatta aralarında mesajlastiklari bir uygulama varsa onu da suç kapsamına sokar kim o programini Playstore den indirdi ise içeri atarlardı …

    Şimdi belediye eli ile yapılıyor ….
    Referans usulü kendi adamlarini alabilmek için bence de mantıklı bir yöntem ….
    Akp li görünen ve kendine akp den referans bulan herkes kazanabilir kurs bahane

    Cevapla
Bizi Takip Edin