Pelitözü Gölpark Yel Değirmeni Kiralandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mülkiyeti Bilecik Belediyesine ait Bilecik merkezde bulunan muhtelif iş yerleri ve Bilecik Merkez Aşağıköy Eskişehir-İstanbul yolu üzerinde bulunan Bilecik Belediyesi Şehirler arası Otobüs Terminalinde yer alan yazıhane ve iş yerleri açık teklif usulü ile ihale edildi.

Bilecik kamuoyunda en çok merak edilen iş yerlerinden olan Pelitözü Gölpark’ta bulunan Yel Değirmeni ihalesi de gerçekleşti.

Aylık 2 bin lira muhammen bedelle ihaleye çıkartılan Yel Değirmenini, 4 bin 250 lira ile Göker Yenice kiraladı.

İhaleye 3 iştirakçi katılırken, son fiyatı Göker Yenice söyleyerek aylık 4 bin 250 liraya 10 yıllığına Yel Değirmenini kiralamış oldu.

 


İLGİLİ HABERLER:

Pelitözü Gölpark Yel Değirmeni Kiralandı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

12 Yorum

  1. Yandasa ihaleler başladı desenize. Yedirecekler tabi yavaştan. Içki masalarıyla kutlar artık ihaleyi alan arkadaş. Semih başkana da bi çilingir yaparsın artık. Yandaş ihale verdi ne de olsa.

    Cevapla
    • Siz alışmamışsınız şeffaf canlı yayınlanan ihalelere. açık arttırma usulü bağımsız 3 kişi girmiş ihaleye en çok teklifi veren almış. Boş yapma . Bi bitmediniz be

      Cevapla
      • Biz biliriz sizin canlı ihalelerinizi. Bak Yalova belediye başkanı da canlı ihale yapıyordu bugün görevden alındı. Ekrem başkanınız canlı yayında yapıştırdı yüzde 35 ulaşım zammini. Chp belediyeciligi budur işte canlı yayında ihale sıfır hizmet yollar berbat sıfır icraat. Ha biz bitmeyiz. Çanakkale de bitmedik, Kütahya da Afyon da Sakarya da bitmedik. Malazgirt te bitmedik, Istanbul surlarında bitmedik biz bitmeyiz çok şükür.

        Cevapla
        • Doğalgaza benzine mazota elektriğe zammı kim yapıyor arkadaşım bunlarıda söyle yollar 15 yıldır kaymaktı yeni başkan gelince bozdu haklısın. vatan millet muabbetine girerken milliyetçiliği kimse kimseye öğretmeye kalkmıycak lafına söylemine dikkat et Selanik’te denize döktük bitiremedik karşı tarafa yüzüp çıkanlar olmuş derlerler adama

          Cevapla
          • Ankarada gördük dinazorlara verilen paraları atv den başka kanal izle beynine biraz kan gitsin

          • Zamma hepimiz karşıyız. Laf salatası yapıp gerçekleri örtmeye çalışma. Çok şükür milliyetçiyiz. Milletimizi de severiz. Sen de söylemine dikkat et. Izmır den doktuklerimiz selanik ten geri döndü gezi isyanında “zulum 1453 te başladı ” yazdı taşa duvara derler adama. Akıllı olun akıllı yahudi fox izleye izleye beynin sulanmış.

  2. Misafir adli arkadasim. Kisi kendinden bilir işi sen ihaleye girdin yuksek fiyati verdinde sanami vermediler. Yok raki sofrasi yok yandasa verilmis. Ne takmissiniz raki sofralarina ensar vakfindaki cocuklara tecavüzde neden sustunuz. Tabi zihniyet alkole karsi. Tecavüze sapkinliga karsi degil. Alkole bahane bulursunuz alkolden aldiginiz vergiyle imama bağaş baglarsiniz. Sonra alkol edebiyati yaparsiniz. Cok sükür bi alkolümüz var vakiflarda erkek cocuklatini istismar etmisligimiz yok… konuscaksan mantikli seyler konus

    Cevapla
    • Benim fikirlerimin mantığını alkolü savunan ayyaşlar çözemezler. Sen devam et alkolune. Kimsenin fikrine de karışma. Ne kadar çocuk tecavuzcusu, uyuşturucu satıcısı, terörist, devlete isyan edip darbe yapmaya çalışan terörist varsa yarın sallandiralim meydanda hadi hodri meydan. Ama emin ol içindekilerin yüzde 95 i alkoliktir.

      Cevapla
  3. Misafir adli arkadas senin cumhur baskanin bir hafta once birkac sehidimiz var cok sukir sehitler tepesi bos kalmiyacak. Bu aciklamayi alkisliya alkisloya bitiremediniz hani kan duruyodu hani sehit haberi bitiyodu 33 vatan evladi sehit oldu bir gecede dilinizimi yuttunuz.

    Cevapla
    • Şehit bizim şehidimiz. 33 tane şehidimiz vatan evladımız anası babası imanlı pırıl pırıl vatan evlatları. Icimiz yanıyor. Rakı masasında şehit olmadı bu çocuklar. Imanla vatan savunmasında şehit oldular. Sizin zerre kadar söz hakkınız yok bu konuda. Isinize geldiği gibi anlayıp yalanı da doğruymuş gibi yutturmak sizin vazifeniz olmuş artık. Devam edin.

      Cevapla
  4. Boş konusuyosun. Savundugun zihniyetin ihale mantigini soyliyim. İsi yap ihaleyi sonra imzalatiriz kimsenin haberi olmadan ihalelerde fesatliklara don bak. Gerci bakmakla gormek arasi cok fark var. Evet 33 vatan evladi sehit oldu haklisin raki masasindada degil. Ne icin kendi vatan topraklarini korumadan kacip ulkemizle tatit yapan insan mustekvelerinin yapamadiklarini yapmak icin.

    Cevapla
    • Emr. Son derece eğitimsiz olduğun belli. Yazamıyorsun bile. Önce bir yazmayı öğren. Ya da sarhoşken yazma. Sonra alkolluydu bilmem ne derler. Önce insan ol sonra vatanperver ol sonra adam ol sonra belki yazmayı deneyebilirsin. Şu halinle sana cevap bile vermek zuldür bana.

      Cevapla
Bizi Takip Edin