Pazaryeri’nde Orman Yangını

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pazaryeri ilçesi Küçükelmalı Köyü Tozlu Kavak bölgesi meşelik alanda çıkan orman yangını yoğun çalışmalar sonunda 2 saatte kontrol altına alındı.

Çıkış sebebi henüz belli olmayan yangına vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Pazaryeri Jandarması, Pazaryeri İtfaiyesi ve köylüler ilk müdahaleyi yaptı. Orman ekiplerinin de olay yerine gelmesiyle yangına müdahale devam etti. Yanan bölgenin dik yamaç olması sebebiyle zorlanan ekipler Bursa Orman Bölge Müdürlüğünden gelen helikopterin yangına müdahalesi ile daha fazla büyümeden söndürüldü. Soğutma çalışmalarının devam ettiği bölgede Jandarma yangının çıkış nedenini araştırıyor.

Pazaryeri Kaymakamı Bayram Sağır, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın,İL Genel Meclis üyesi Mahir Küçük, Özel İdare Müdürü Mustafa Sezgin, Jandarma Bölük Komutanı İlhan Canseven,Köy Muhtarı Halil Ak, Belediye Meclis üyeleri ve askerler de yangın söndürülene kadar vatandaşlarla beraber mücadele ettiler.

Pazaryeri’nde Orman Yangını
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 19 Eylül 2017, 19:18

    Birileri var bu ülkede bu yangın olayını tezgahlayan diye düşünüyorum,zira ne hikmetse hep aynı bölgede ve civarındaki ormanların yakılmasını çok manidar buluyorum.inşallah sorumlusu bulunur,ve kendi mensubu olduğum köylümün üzüntüsü bir nebzede olsa giderilir.

    Cevapla
Bizi Takip Edin