Pazarcık’tan Yeşilay’a Tam Destek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pazaryeri ilçesinde ziyaretlerde bulunan Yeşilay Bilecik Şube Başkanı Muzaffer Tekelioğlu, bağımlıkla mücadelede çok daha güçlü olduklarını söyledi.

Yeşilay Bilecik Şube Başkanı Tekelioğlu, şube sorumlusu Aslı Yılmaz, Pazaryeri temsilcisi İslam Özkul ile birlikte Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay, Jandarma Bölük Komutanı Recep Kuş, Emniyet Amir vekili Emrah Turan ve Yüzbaşı Mahallesi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İbrahim Öztosun’u ziyaret ederek Yeşilay’ın çalışmaları ve toplum yararına başlayan projeleri hakkında bilgiler verdi.

Yeşilay olarak, 101 yıldır vatandaşların hayatını etkileyen bağımlılık türleriyle mücadelelerini sürdürdüklerini aktaran Tekelioğlu,

“Öncelikle küçük yaşlardan itibaren iyi yaşam alışkanlıklarının kazandırılmasını ve bu alışkanlıklarla büyüyen çocukların yaşam boyu bağımlılıklardan uzak kalmasını amaçlıyoruz; diğer yandan da bağımlı bireylere ve ailelerine Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) çatısı altında ücretsiz psikolojik ve sosyal destek sağlıyoruz. Türkiye genelinde 120 Yeşilay şubesi bulunuyor ve güçlü bir teşkilat yapısıyla ülkemizin her köşesinde faaliyet gösteriyoruz. Şehrimizde de her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Bu mesajımızı bir kez daha vurgulamak için ‘Yeşilay Hep Benimle’ mesajıyla kutlayacağız. Bileciklileri de bizimle birlikte kutlama yapmaya ve ‘Yeşilay Hep Benimle’ demeye çağırıyoruz.” dedi.

Pazarcık’tan Yeşilay’a Tam Destek
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin