PASTA ÖNÜNDE VERİLEN POZLARA İNAT..

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Memur-sen Bayan Komisyonu, İlimize göç etmek zorunda kalan yetim ve yardıma muhtaçlara ev eşyası ve gıda yardımında bulundu.

 

İlimize sığınan Afgan mültecileri evlerinde ziyaret eden Bilecik Memur-sen Bayan Komisyonu üyeleri, acil ihtiyaç yardımında bulundukları mültecilerin kapılarını çalıp, dertlerini dinleyerek onların dertlerine ortak oldular.

 

Memur-Sen Bilecik Şube Başkanı Ahmet Selöz, konu ile ilgili sosyal medya üzerinde “pasta önünde verilen pozlara inat bu paylaşımda bir sıkıntı görmüyorum” ifadelerini kullanarak yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

 

“Herkesin yemek paylaştığı gezmelerini konu aldığı paylaşımlarını doğum gününde pasta önünde verilen pozlara inat bu paylaşımda bir sıkıntı görmüyorum. Yardım dan ziyade açıklamaya dikkat edilirse bu insanların birilerinin kapılarını çalmalarına hallerini sormalarına şefkat ve ilgiye ihtiyaçları olduğu vurgusu hakimdir. Ensar olmak sadece yediğini bölüşmek değil, derdiyle dertlenmek sevincini vermek umutsuzlara umut olmaktır. Bu insanların karnı kadar gönülleri ve kalpleri de aç. Örnek teşkil etmesi ve hemen yanımızda aynı sokakta yaşadığımız insanların durumuna dikkat çekmek farkındalık oluşturmak içindir paylaşımımız.”

bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

PASTA ÖNÜNDE VERİLEN POZLARA İNAT..
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 19 Nisan 2016, 20:04

    Neyine inat ki. Ben bir memur sen üýesiyim ve kimseye inat yapma gereksinimi duymuyorum. İnsanlar sevincinde mutluluğunda paylaşabilmeli. Hayat paylaşınca güzel. Ayrıca bu kadar güzel yardımıda paylaşmak için başka insanların arkasına sığınmaya gerek yok. Selam ve sevgilerle.

    Cevapla
Bizi Takip Edin