Özel Çocuk Akademisi Anaokulu Bilecik’in ilk “Okulum Temiz” belgesini aldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te faaliyet gösteren Özel Çocuk Akademisi Anaokulu  Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından
yeni tip koronavirüs salgınının ardından yeniden kapılarını açmaya hazırlanan okullara verilen “Okulum Temiz” belgesini aldı.

Geçtiğimiz haftalarda Bilecik Protokolünü bir araya getiren görkemli bir açılışla kapılarını açan “Özel Çocuk Akademisi Okulu” kurucusu Arzu Aslan, Bilecik’in ilk okulum temiz belgesini aldıklarını söyledi.

Anaokulunun 850 metrekare alanda 140 kontejanlı 7 derslik ve 125 metrekare kapalı oyun mekanıyla hizmet verdiğini ve okulu pandemi sürecine uygun olarak dizayn ederek TSE “Okulum Temiz” belgesini aldıklarını belirten Arzu Aslan, konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“KALİTE SÜREKLİ OLARAK YÜKSEK TUTULMALI”

Bu işin mutfağından geliyorum, kendimde 2 çocuk annesi olarak çocukların bulunduğu ortamın temizliği, çocuklar için hazırlanan yemekler ve eğitimde kalitenin sürekli olarak yüksek tutulması gerektiği inancındayım.

“PANDEMİ SÜRECİNE UYGUN OLARAK DİZAYN ETTİK”

Velilerimin desteğiyle başladığım bu işte pandemi sürecinin bir an önce bitmesini ümit ediyorum. Okulumuzu Pandemi sürecine uygun olarak dizayn ettik okulumuzun tamamını aspiratör havalandırma sistemiyle donatıldı. Belirli zaman aralıklarında içerideki havayı emerek dışarıya atıyoruz. Tüm yer zeminleri silinebilir yumuşak mat ile kapladık. Hijyeni, temizliği ve havalandırma sirkülasyonunu ön plana çıkarttık.

“MARMARA BÖLGESİNİN EN BÜYÜK OKULLARINDAN BİRİYİZ”

Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve TSE’nin şartlarını yerine getirdik. Fiziki imkanlarımız yeterli, 850 m² alanda 140 kontenjanlı 7 derslik ve 125 m² kapalı oyun mekanıyla hizmet veriyoruz. Marmara bölgesinde anaokulu olarak taban alanı en büyük okullardan biriyiz. Eğitimin tek bir katta veriliyor olması sebebiyle merdiven dezavantajımız bulunmuyor. Çocukları çok seviyoruz onlara sevgimizi katacağımız güzel vakit geçireceğimiz zamanları arzu ederek, Yavrularımızın “Şefkatin Minik kalplerle Buluştuğu Noktaya” güven içinde gelmelerini istiyor, Ülkemizin ve tüm insanlık aleminin biran önce koronavirüs’ten kurtulmasını ümit ediyoruz.


İLGİLİ HABERLER:

Özel Çocuk Akademisi Anaokulu Bilecik’in ilk “Okulum Temiz” belgesini aldı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin