Özel Bilecik Edebali Eğitim Kurumları Öğrencileri 18 Mart’ı Unutmadı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün 106. yıl dönümünde, özel Edebali Anaokulu ve özel Edebali Şehir İlkokulunda tören düzenlendi.

Düzenlenen törenin program akışını 2. sınıf öğrencisi Fatih Mehmet Sağlam sunarken, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı 2. sınıf öğrencisi Elif Değirmenci yaptı ve yine 2. sınıf öğrencisi Aylin Merden ise “Koca Seyit”in hikayesini anlattı.

Programın devamında 1. sınıf öğrencileri Enes ve Eymen Özgüven, Deniz Durmaz, Yağmur Alin Özgün ve Meryem Doğru tarafından Çanakkale, Bayrağım, Çanakkale Diyarında ve 18 Mart Çanakkale şiirleri de okundu.

Son olarak öğrencilerin “Çanakkale” oratoryosuyla devam eden program, okul korosunun “Çanakkale Türküsü”nü seslendirmesiyle sona erdi.

“RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ”

Diğer yandan, Özel Edebali Anaokulu ve Özel Edebali Şehir İlkokulu kurucusu Saadet Güzel, programda yaptığı konuşmasında günün anlam ve önemini belirtirken, “18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şanlı destan yazan kahramanları ve vatan uğruna toprağa düşen tüm şehitleri rahmet ve minnetle anıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Özel Bilecik Edebali Eğitim Kurumları Öğrencileri 18 Mart’ı Unutmadı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin