Oto Yıkama Hizmetlerinde Kurumsal Hizmet: OoAutos

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oto yıkama süreçlerinde dijitalleşmenin adresi olan OoAutos, yenilikçi çözümler sunan bir uygulamadır. 2016 yılında oluşturulan uygulama, Dijital Otomotiv Asistanı olarak sunulmakta olup hem servis sağlayıcılara hem de müşterilere yenilikçi hizmet sunulmaktadır. Araç kullanıcılara ekonomik çözümler sunan uygulama, otomotiv satış sonrası hizmetlerinden efektif şekilde yararlanılmasını mümkün kılar.

Oto yıkamadan, otopark hizmetlerine kadar birçok hizmeti bünyesinde barındıran uygulama, birçok avantajı bünyesinde barındırmaktadır. Aracınızla ilgili yenilikçi çözümlere, uygulama sayesinde kısa sürede ulaşabilirsiniz. İşletme sahibiyseniz, müşteri potansiyelinizi geliştirebilir, satış oranlarınızın artmasını sağlayabilirsiniz.

Dijital Mobil Asistanı ile Kaliteli Hizmet Alın

Dijitalleşme, üretici ve tüketicilerin internet ortamında aktif bir şekilde yer almasını sağlar. Bu nedenle büyüme eğiliminde olan firmaların dijital dünyada yer alması çok önemlidir. OoAutos, Türkiye’nin ilk dijital otomobil asistanıdır. Servis sağlayıcıların ve araç sahiplerinin aynı platformda yer almasını sağlayan asistan, kullanıcıların çok özel avantajlardan yararlanmasını sağlar.

OoAutos, temel olarak üç farklı alanda hizmet sunar. Bu alanları şu şekilde sıralamak olanaklıdır:

Bireysel Çözümler

Araç sahiplerine oto yıkama hizmetleri başta olmak üzere birçok alanda hizmet sunulmaktadır. Uygulama üzerinden, ihtiyaç duyduğunuz hizmetlerle ilgili talep oluşturabilir, size en yakın konumda bulunan servis sağlayıcılardan kaliteli hizmet alabilirsiniz.

Kurumsal Çözümler

Servis sağlayıcılar için kurumsal çözümler sunulmaktadır. Oto yıkama süreçlerinizi ücretsiz bir şekilde dijitalleştirmek için kurumsal çözümlerden yararlanabilirsiniz. Bu sayede giderlerinizde %35’e varan tasarruf elde edebilirsiniz.

İş Ortağı Çözümleri

OoAutos ile iş ortağı olabilir, işletmenizin gelirlerini arttırabilir, müşterilerinize yenilikçi çözümler sunabilirsiniz.

OoAutos’tan Yenilikçi Hizmetler Bir Arada

https://www.ooautos.com/, müşterilerine yenilikçi hizmetleri çok özel fiyatlarla sunan bir uygulamadır. Türkiye’nin ilk otomobil asistanı olarak OoAutos, sizlere şu avantajları sunar:

  • Temassız ödeme seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.
  • Konumunuza en yakın servis sağlayıcıdan hizmet alabilirsiniz.
  • Sizlere sunulan avantajlardan faydalanabilir, çok özel hizmetleri uygun fiyatlarla talep edebilirsiniz.

Araç sahipleri, işletmeler ve iş ortakları için farklı hizmet türleri sunulmaktadır. Oto lastik, oto ekspertiz, sigorta & kasko, yedek parça, aracını hemen al gibi hizmetlerden yararlanabilir; otomotiv satış sonrası süreci etkili şekilde yürütebilirsiniz.

 

Oto Yıkama Hizmetlerinde Kurumsal Hizmet: OoAutos
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin