Osmaneli’de LGS sınavında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Osmaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Döş, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında dereceye giren ilçedeki öğrencileri ödüllendirdi.

LGS’de başarılı olan Atatürk Ortaokulu ve Şehit Osman Er İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini tebrik eden Döş, hediyelerini verdi.

Öğrencilere eğitim hayatlarında başarının artarak devam etmesi temennisinde bulunan Döş, şunları kaydetti:

2021-2022 eğitim öğretim yılında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinatörlüğünde yürütülen Lider Öğretmenlik Sistemi ile her öğrenciye bir lider öğretmen verilmiştir. Lider öğretmenlerimizin takibi ile öğrencilerimizin gelişimlerine göre gerekli yönlendirmeler yapılmıştır.

Osmaneli Kaymakamlığı ile Belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün maddi destekleriyle okullarımızda sıkça deneme sınavları uygulanmış, bu vesile ile öğrencilerimizin sınav deneyimi kazanmaları sağlanmıştır. Eğitim ve öğretimde bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen başta Kaymakamımız Sayın Yüksel Ünal’a, Belediye Başkanımız Sayın Münür Şahin’e, kıymetli öğretmenlerimize, idarecilerimize ve velilerimize teşekkür ederim. Öğrencilerimizi ise yürekten kutlarım.

Osmaneli’de LGS sınavında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin