OSMANELİ’DE HUZUR VE KARDEŞLİK SOFRALARI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve geleneksel hale getirilen mahalle iftarlarının üçüncüsünde Osmaneli Belediye başkanı YMM Münür Şahin, Haceloğlu mahallesi sakinleri ile huzur ve kardeşlik sofralarında bir araya geldi.

07-IMG_3677

Bilecik’in Osmaneli ilçesi Haceloğlu Mahallesinde gerçekleştirilen ve binlerce  vatandaşın katıldığı iftar programına Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Belediye Başkanı YMM Münür Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan Alaç, Belediye Başkan Yardımsı Hayati Kaba ve belediye personeli katıldı.

 

Mahalle sakinleri ile birlikte oruç açan Belediye Başkanı Münür Şahin, Ramazan ayının insanlığa birçok şeyi hatırlattığını, bedenlerimizin saatlerce aç ve susuz kaldığını, bu açlık ve susuzluğun ihtiyaç sahibi olan insanların halini daha iyi anlamamızı sağladığını söyledi. Ramazan ayının birlik ve beraberliğin sergilendiği en güzel ay olduğunu belirten Başkan Şahin, “Ramazan’ın birlik ve beraberlik ruhunu temsil ettiğini vurguladı.

 

“Osmaneli’nde 5 farklı mahallede iftar programı gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Şahin, bu mübarek ayda genç-yaşlı, zengin-fakir hiçbir ayrım olmaksızın bir aile gibi aynı sofranın etrafında buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu duyguyla iftar sofrasına geliyoruz, suyumuzu, ekmeğimizi, yemeğimizi bölüşüyoruz. Bunu yapamayan toplumlar herhalde iflah olmaz diye düşünüyorum” dedi. Başkanımız, Tasavvuf musikisi eşliğindeki Mahalle iftarlarına her hafta bir mahallede buluşmak üzere devam edileceğini de ifade etti.

 

Renkli görüntülerin oluştuğu iftar programında konuklar, ilahi grubunun güzel eserleri ile keyifli anlar yaşadı.

21-IMG_3750 02-IMG_3662 07-IMG_3677 08-IMG_3679 10-IMG_3688 13-IMG_3702 14-IMG_3707 17-IMG_3715 20-IMG_3746

OSMANELİ’DE HUZUR VE KARDEŞLİK SOFRALARI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin