OSMANELİ SANAYİDE YATIRIMA DOYMUYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli OSB mütevelli heyeti ile Paksan Makine Fabrikası yatırımcılarının katılımıyla 31 dönüm arazi üzerine kurulacak olan tesisin arsa tahsisi sözleşmesi Bilecik Valiliğinde imzalandı.

Osmaneli OSB’de 31 dönüm arazi üzerinde kurulacak olan Paksan Makina işletme yetkilileri Emre Çeviker ve Hakan Bay, Paksan Makina’nın 1966 yılından beri talaşlı imalat yaptığını anlatarak, Osmaneli ilçesinde kurulacak otomotiv yan sanayi sektörüne yönelik metal işleme ve döküm tesisinde 150 kişiye istihdam sağlayacaklarını bildirdi.

ÇOK DEĞERLİ BİR YERLEŞİM YERİ OLDU

Konu hakkında görüşünü aldığımız Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli’nin lojistik açıdan çok değerli bir yerleşim yeri olduğunu söyledi.

Osmaneli – Yenişehir – Bursa – Gemlik Yüksek Hızlı Tren hattının ilçenin değerini daha çok arttırdığının altını çizen başkan Şahin, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

OSMANELİ BÜYÜK SANAYİ YATIRIMLARI ALIYOR

Son üç yıldır Osmaneli büyük sanayi yatırımları alıyor.İnşallah çok yakında Osb ne ilave edeceğimiz sanayi Parselleri ile bu sanayileşme süreci çok daha hızlanacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleri ile Osmaneli çok daha değerli hale geliyor. Önümüzdeki üç yıl İçin Osmaneli de 3 bin kişilik işçi ihtiyacı oluşacak. İlçemize göç almaya devam ediyoruz. İstihdamı karşılayacak iş gücünü mutlaka ilçemize getirmemiz gerekiyor. Belediye olarak ilçemize yerleşmek isteyen herkese yardımcı oluyoruz.

“TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Osmaneli OSB ne yatırım İçin arsa tahsisi yaptığımız “Paksan Makina Sanayi AŞ”sahiplerine yatırımları İçin teşekkür ediyoruz. Bu yatırım İçin büyük emeği olan Milletvekilimiz Selim Yağcı, İl Başkanımız Fikret Karabıyık, İl Genel Meclisi üyemiz Alper Karadağ, İlçe Başkanımız Şaban Güdem ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Valimiz Bilal Şentürk ve Eski Kaymakamımız Naif Yavuz’a ilçemiz yatırımlarına destekleri için teşekkür ediyoruz.

OSMANELİ SANAYİDE YATIRIMA DOYMUYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin