Osmaneli Belediyesi Koronavirüs’ten hayatını kaybedenler için 75 bin ağaç dikecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her yıl 50 bin ağacı toprakla buluşturan Osmaneli Belediyesi, 10 yılda 500 bin ağacı toprakla buluşturma hedefini sürdürürken, Koronavirüs’ten hayatını kaybeden vatandaşlar için 75 bin ağaç dikme kararı aldı.

“BÜYÜK VE PRESTİJLİ AĞAÇLAR KONUMUNA GETİRDİK”

Bu güne kadar 300 bin ağacı toprakla buluşturduklarını belirten Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Tarım ve Orman Bakanlığından, Yalova Tarım AŞ’den, Pamukovalı Halil Bey’den, Tarım İl Müdürlüğünden, Değişik kurum ve kuruluşlardan ücretsiz olarak temin ettiğimiz, kendi fidanlığımızda ürettiğimiz fidanları dikerek, artık bugün Osmaneli’nin değeri olan büyük ve prestijli ağaçlar konumuna getirdik.” ifadelerine yer verdi.

“KARDEŞLERİMİZİN ANILARINI YAŞATMAK İÇİN”

Başkan Şahin, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

Bu yıl ki hedefimizi 50 bin adetten 75 bin adete çıkarttık. Gerekçemizde covid-19 dan kaybettiğimiz kardeşlerimizin anısını yaşatmak. Tüm Dünyanın sıkıntılı sağlık sorunu yaşadığı bugünlerde, cenazelerine bile katılamadığımız kardeşlerimizi ağaçlarla, parklarda kısaca her yerde yaşatmak. Ben inanıyorum ki halkımız bu yıl diktiğimiz her fidana gözü gibi yaşatacak ve aramızdan ayrılan sokağımızda, caddemizde, apartmanımızda, mahallemizde ve köyümüzde sessizce veda eden kardeşlerimizi asla unutmayacak.
Osmaneli Belediyesi Koronavirüs’ten hayatını kaybedenler için 75 bin ağaç dikecek
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin