Osman İşleten yeniden başkanlığa seçildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti 7. Olağan İnhisar İlçe Kongresinde, eski başkan Osman İşleten yeniden başkanlığa seçildi.

İlçe parti binasında düzenlenen program İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başladı.

“Artık hiç bir şey eskisi gibi olamayacak”

Ardından söz alan AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, ilçe teşkilatlarının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

AK Parti serüvenini “Artık hiç bir şey eskisi gibi olamayacak” hedefiyle başladığını dile getiren Karabıyık, ”19 yılı tamamladık, teşkilatımızın yanındayız. Yeni görev alacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. Yoğun bir katılım var. İlçe halkımız teşekkür ediyorum. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” görüşlerini aktardı.

“Hayallerimiz ve hedeflerimiz var”

AK Parti’ye partiye hizmet eden herkese teşekkür eden Yağcı, ”Biz kutlu sancağı liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde olmanın gururunu yaşıyoruz. Gururluyuz, 19 sene önceki İnhisar’a baktığımızda yaptıklarımızla gururluyuz, inançlıyız. İnandığımız yoldan dün sapmadığımız gibi bugün de sapmıyoruz. Hayallerimiz ve hedeflerimiz var. Dün hayal denen şeyler bugün gerçekleşti. Yarın da aynısı olacak.” ifadesini kullandı.

Programda konuşmaların ardından faaliyet raporu ve gelir gider kesin hesap raporu okundu. Gelecek dönem tahmini bütçe ibraz edildi.

Daha sonra seçimlere geçildi. Kongrede mevcut başkan Osman İşleten, yeniden başkanlığa seçildi.

İlçe kongresine AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, İl Koordinatörü Berk Mersinli, İl Başkanı Fikret Karabıyık, İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Osman İşleten yeniden başkanlığa seçildi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Su vezirhan a da bi el atsaniz iyi olacak 2 donemdir bu yönetim kazanamıyor

    Cevapla
Bizi Takip Edin