Orman yangını şüphelisi, başka bir ormanda yine tiner şişesiyle yakalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te bir ormanlık alanda çıkan yangının şüphelisi olarak gözaltına alınan ve mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan şahıs, başka bir ormanlık alanda zabıta ekiplerinin dikkatiyle yine üzerinde tiner şişesiyle yakalandı.

Bilecik’te geçtiğimiz gün yaşanan orman yangını zamanında müdahale ile büyümeden söndürülmüştü. Yangın alanında üzerinden tiner şişesi çıkarak gözaltına alınan şahıs, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürü Sali Yılmaz öncülüğünde başarılı işler yapan zabıta ekipleri Kent Ormanı’nda yangınlara karşı önlem amacıyla devriye atıyordu.

Ormanlık alanda yere oturmuş ve birtakım şeyler yapan bir şahsı gören ekipleri hemen yanına gitti. Şahsın geçtiğimiz gün Bilecik-Vezirhan D-160 karayolunda Gülümbe Köyü Aptalderesi Mevkiinde çıkan orman yangının şüphelisi olarak gözaltına alınan Erkan A. (43) olduğu anlaşıldı.

Durumu hemen polise haber veren ekipleri şahsın ablukaya aldı. Olay yerine gelen asayiş ekipleri şahsın üzerinde bir pet şişe içinde tiner çıktı.

Ekipleri şahsı gözaltına alırken, Gülümbe köyündeki yangın bölgesinden şahsın üzerinden pet şişe içinde tiner çıkmıştı.


İLGİLİ HABERLER:

Orman yangını şüphelisi, başka bir ormanda yine tiner şişesiyle yakalandı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Demiştim ben mahkeme tam yakamadın bir daha yak da gel demek istemiş. Adam da mesajı almış. Tekrar yakmaya gitmiş. Mahkemede adalet yok.

    Cevapla
  2. 4 Ağustos 2021, 17:36

    Hertarafi yaksin diyemi saliveriyolar bunlari

    Cevapla
  3. Yine serbest bırakın dev yangın çıkardığı zaman atarsınız içeri

    Cevapla
  4. Yakalanip niye birakiliyor tekrar yaksin diyemi

    Cevapla
Bizi Takip Edin