Onlar Bilecik’in Gurur Kaynakları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünya 3. sü olan sporcumuzun ardından, Taekwondo Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarına ara vermeden devam eden Taekwondocu  sporculardanda büyük başarı haberi geldi..

taekwondo-dunya-ucuncusu
Taekwondo Federasyonu 2015 faaliyet takviminde yer alan ve Trabzon’da 9-13 Ağustos tarihleri arasında 81 ilden 2 bin 500 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonada Bilecik ilini temsil eden Taekwondo takımı aldıkları başarılı sonuçlarla yüzleri güldürdü.

1

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde görev yapan Taekwondo antrenörleri Songül BAŞ ve Osmaneli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünde görev yapan Mensur DÜŞ nezaretinde çalışmalarına devam eden Taekwondo takımı 9-13 Ağustos 2015 tarihleri arasında Trabzon ilinde gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonasında, yaklaşık 2 bin 500 sporcunun katıldığı zorlu şampiyonada mücadele verdi.

3

    Şampiyonada Dereceye Giren Sporcularımız:

68 kg. Nuriye Betül KURT : Türkiye 2.si

44 kg.  Sueda ONAT : Türkiye 3.sü

Taekwondo Federasyonu 2015 faaliyet takviminde yer alan ve 28 Temmuz-02 Ağustos 2015 tarihinde Çanakkade gerçekleştirilen Minikler Taekwondo Türkiye Şampiyonasında ise;

57 kg. Sezer ARDUÇ: Türkiye 3.sü olarak gurur kaynağımız oldu.

2

Başarılı Sporcularımızı makamında ödüllendiren İl Müdürü YILDIZ,  ‘‘Düzenlenen müsabakalarda başarı elde ederek Bilecik’i en iyi şekilde temsil eden; başta sistemli çalışan sporcular olmak üzere, bunlara emek veren antrenörler ve çocuklarını spora yönlendiren aileleri kutluyorum’’ dedi.

 

Onlar Bilecik’in Gurur Kaynakları
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 28 Ağustos 2015, 09:28

    Başarılarınızın devamını dilerim herşey Bilecik icin yolunuz açık olsun allah yardımcınız olur inşaallah

    Cevapla
  2. Tebrikler bilecigin ismini böle güzel başarılarla duyurmak ne kadar güzel teşekürler

    Cevapla
Bizi Takip Edin