ÖNCÜ MEDENİYET, GÜÇLÜ SENDİKA, BÜYÜK TÜRKİYE

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memur-Sen Bilecik İl Temsilciliği tarafından Kent Ormanında toplantı düzenlendi.

DSC_1071
Kent Ormanında, ”Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika, Büyük Türkiye, Hedef 1 Milyon Üye” sloganıyla bir araya gelen üyelere, Memur-Sen Konfederasyonunun 3. Dönem Toplu Kazanımlarının yer aldığı, video sunumu izletildi.

DSC_1052
Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Memur -Sen kurucusu merhum Mehmet Akif İnan’ı anarak başladığı konuşmasında, Türkiyenin özellikle Ramazan Bayramı sonrasında içerisinde bulunduğu durumu değerlendirerek, DAEŞ,PKK ve DHKPC’nin, ülkeyi adeta ateş yerine çevirmeye çalıştığını beliterek, bir taraftan da siyasilerin, sorumsuzca, ülkenin geleceği adına ne yaptıklarını bilmeden, işin nereye varacağını bilmeden, iktidar aleyhine, açıklamalar yaptığını söyledi.
Eldemir, Türkiyenin kritik bir eşikte olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:
”Siyasi olarak farklı düşünen veya aynı safta yer alan arakadaşlar, gelin hep birlikte, bu memleketin geleceği adına çalışanlar olarak, hep birlikle şu vurguyu yapalım. Hertürlü ayrımcılığı kenara koyalım, memleketimizin istiklali ve geleceği adına, memleketimizin istikrarı adına, bugün oynanan oyunu hep birlikte bozalım.”
Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Vekili Latif Selvi ise, ” Yeryüzünde imtiyaz isteyenlere karşı, adaletin mümessilleri olmalı ki, yeryüzünde insanca yaşam olabilsin. Bu ilkeyi asla unutmamalıyız.” dedi.
Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar ise ”Türkiyede özellikle memurların vatandaşın ötelendiği göbeğini kaşıyan insan olarak ötekileştirildiği günlerden, insan olmaktan çok, Beyaz Türkler adlandırılmasıyla, yahudi demiyorum, ama musevi anlayışının hakikatin ötesinde anlayışla insanları kendilerine köle gibi görenlerin iktidarının yıkıldığı, halkın iradesinin tecelli ettiği ve o iradenin artık memurların ve onlarla beraber bu vatanın asli sahipleri tarafından tartışıldığı, yaşandığı bu günlerin mutluluğu ve sevinci içerisindeyiz.”dedi.

DSC_1031

Ahmet Selöz ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
”Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika” sloganıyla bütün Türkiyede gerçekleştirilen bu buluşmalar, inanıyorum ki Bilecik’te ki kadar anlamlı olamaz. Zira burası bir medeniyet doğurmuş, bir rüyadan doğan bir medeniyete beşik olmuş, 3 kıtaya adaleti, insanca yaşamanın ve ilahi kerimetullah’ın dalga dalga yayıldığı topraklar, hemen yanı başımızda metfun bulunan ”İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturuyla yol çizmiş yön çizmiş Şeyh Edebali Hazretlerinin aldığı bu yol haritasıyla bütün cihana medeniyet nedir öğretmiş Ertuğrul Gazi’nin,Osman Gazi’nin obası.
Toplantıya, AK Parti Bilecik İl bşkanı Kadir Bayrak, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım ve üyeler katıldı.

DSC_1016

DSC_1031

DSC_1043

DSC_1052

DSC_1071

DSC_1072

DSC_1088

ÖNCÜ MEDENİYET, GÜÇLÜ SENDİKA, BÜYÜK TÜRKİYE
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin