Olağanüstü Toplandılar “Türk’ün Türk’ten Başka Dostu Yok”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik İl Genel Meclisi, Barış Pınarı Harekatı’na destek verdi.

 

Olağan üstü toplanan Bilecik İl Genel Meclisi İstiklal Marşı ile başlayarak Barış Pınarı Harekatı’na destek mesajları ile devam etti.

Harekatın Türkiye için tercih değil zorunluluk olduğunu belirten İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz; “Devletimiz, Fırat’ın doğusunda terör örgütleri PKK/PYD/YPG ve DEAŞ’ın varlığını sonlandırmak, hudutlarımızın ve halkımızın güvenliğini sağlamak, güvenli bir bölge tesis ederek Suriyeli kardeşlerimizin bir an önce kendi topraklarına, evlerine dönüşlerini sağlamak üzere Barış Pınarı Harekâtını başlatmıştır.” dedi.

Mehmetçiğimizin Yanındayız

İl Genel Meclisi olarak Mehmetçiğin yanında olduğunu söyleyen Yılmaz, “Bu çerçevede, Bilecik İl Genel Meclisi tüm üyeleriyle ve gür bir sesle, Barış Pınarı Harekâtında Kahraman Ordumuzun, Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu bildiriyor, Harekâtın başarı ile tamamlanacağına yürekten inanıyoruz. Gün, her türlü siyasi görüş ayrılıklarını bir kenara bırakarak bir ve beraber olma günüdür. Çünkü söz konusu olan milli güvenliğimizdir, ülkemizin bekasıdır, fedakâr askerimize muvaffakiyetler diliyoruz. Dualarımızın onlarla, kalplerimiz onlarda” ifadelerine yer verdi.

Türk’ün Türk’ten Başka Dostu Yok

İl Genel Meclis MHP grup sözcüsü Osman Varoğlu; “Barış Pınarı Harekatı bize bir kez daha göstermiştir ki Türk’ün Türk’ten başka dostu yok gün birlik günüdür.” dedi.

 

İl Genel Meclis AK Parti grup sözcüsü Mesut Çetin, “Tek amaç toprak bütünlüğünü korumak terör örgütünü bitirmektir. Tüm şehitlerimizi minnet ve rahmetle anıyor tüm askerlerimize asker selamı selamı gönderiyorum”  diye konuştu.

Toplantı Mehmetçik Vakfına Bağışlandı

İl Genel Meclis CHP grup sözcüsü Hüseyin Yılmaz, Toplantının Mehmetçik vakfına bağışlanmasını önerdi, Meclis üyeleri kabul ederek toplantı gelirleri Mehmetçik vakfına bağışlandı.

Toplantı sonrası bir araya gelen İl Genel Meclisi Üyeleri asker selamı vererek Mehmetçiklerimizin yanında olduklarını belirtti.

Olağanüstü Toplandılar “Türk’ün Türk’ten Başka Dostu Yok”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin