ÖĞRENCİLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen programda, İstiklal Marşının kabul edilişinin 95. yıl dönümünü dolayısıyla ”İstiklal Marşı’nı Ezbere ve Güzel Okuma” yarışması yapıldı.



Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen yarışmada ilk okul ve ortaokul öğrencileri arasında tatlı bir rekabet yaşandı.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 10 yıldır gerçekleştirilen ve büyük bir başarıyla sürdürülen yarışmada; ilimiz ve beldelerindeki ilk ve ortaokullardan 40’a yakın öğrenci İstiklal Marşı’nı ezbere ve güzel okumak için sahnede yer aldı.

Öğrenciler sahnede ter döktüğü ve velilerin ise, yerlerinde ayrı bir heyecan yaşadığı programda birbirinden renkli anlar yaşandı.

DERECEYE GİRENLER, BİSİKLET, TABLET VE YARIM ALTIN İLE ÖDÜLLENDİRİLECEK

Jüri üyelerinin puanlamada çok zorlandığı yarışmada İlkokul düzeyinde birinci, Bilecik Şehir Koleji öğrenci Ebru Onur, ikinci Cumhuriyet İlkokulundan Eslem Nur İnce, üçüncü ise 700. Yıl İlkokulundan Mete Aydın oldu. Ortaokul düzeyindeki yarışmada birinci, Dursun Fakih İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Aybüke Sıla Yılmaz, ikinci Murat Hüdavendigar Ortaokulu öğrencisi Kemal Hilmi Tuncan, üçüncü ise, TOKİ Ortaokulu öğrencisi Zeynep Nur Sönmez oldu.

Öte yandan, 18 Mart günü düzenlenecek etkinlikle dereceye giren öğrencilere, tablet, bisiklet ve yarım altın hediye edilecek.


bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri
bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

bilecik haberleri

ÖĞRENCİLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin