“O” Sorun Kökten Çözülüyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Meclisi 2021 yılı ilk toplantısı Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

9 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantının 8. maddesi olan “5393 sayılı belediye kanununun 15. maddesinin e bendi ve iller bankası anonim şirketi ana sözleşmesinin 6. maddesinin j bendi gereği kanalizasyon kollektör hattı ve terfi merkezleri ile yağmur suyu toplama hatlarının birbirine entegre olarak projenin gerçekleştirilmesine ilişkin ilbank A.Ş.’nin yetkilendirilmesi konusunun görüşülmesi” konusu AK Partili meclis üyelerinin red oyu vermelerine rağmen oy çokluğuyla kabul edildi.

MHP’li Meclis Üyesi Akın Atakan’ın, “Adı geçen projeye Dalakdere’de dahil mi?” sorusu üzerine Başkan Şahin, “Evet dalakdere’de, hamsu da dahil. Bütün kanalizasyon sorununu kökten çözeceğimiz bir proje üzerinde çalışıyoruz. Bu proje, kanalizasyon sorunu, yağmur suyu hattı çalışmalarını da birlikte yürüteceğimiz ciddi ve önemli bir proje.” ifadelerine yer verdi.

“HABER228 GÜNDEME GETİRDİ, VATANDAŞLAR SEVİNÇLE KARŞILADI”

Diğer yandan, haber228’in geçtiğimiz günlerde dalakdere ile ilgili “Bu Mahallede Nefes Almak Adeta İmkansız” başlığıyla gündeme getirdiği istasyon mahallesinde yaşayan vatandaşların sorunlarının çözülecek olması yörede yaşayan vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı.

 


İLGİLİ HABERLER:

“O” Sorun Kökten Çözülüyor
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 5 Ocak 2021, 21:52

    Red oyu her zaman aynı kısımdan çıkıyor. Geçenlerde birileri de diyordu, işte öncekiler şöyle yaptı böyle yaptı bunlar yapamadı vs vs diye. Temizlik yaptığını iddia ettiğiniz kişiler red etmeyi deniyor ama? Tuhaf..

    Cevapla
  2. Kardeşim uzum yemek mi bagciyi dovmek mi sen oraya hizmet etmeye mi gittin yoksa kostek olmaya mi haksa yapacaksın bilecik menfaatine rahmetli zafer atasev muhalefetken bile bilecik menfaatine bisi oldumu hemen el kaldirirdi onun gibi biri gelmeZ

    Cevapla
  3. 6 Ocak 2021, 14:43

    Neden red verdiklerini açıklamaları gerekir bilmediğimiz farklı bi durummu var ki… açıklama bekliyoruz… sonuçta heykel değil eğlencelik değil yapılacak olan…

    Cevapla
Bizi Takip Edin