Nurkan Kahraman, Bilecik Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na adaylığını açıkladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Üyesi ve sanayi esnaflarından Nurkan Kahraman, Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri için adaylığını açıkladı.

Bilecik Küçük Sanayi Sitesi yönetimi, Bilecik Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 12 Ocak 2021 Çarşamba günü gerçekleştirilecek başkanlık seçimleri için adaylığını açıklayan Nurkan Kahraman’ı desteklediklerini belirttiler.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özdemir, oda seçimlerini tek adayla götürmek istediklerini ancak iki dönemdir başkanlık yapan yine sanayi esnaflarından Mehmet Baş’ın küçük sanayi esnafını yok saydığını ve bu sebepten ikinci bir aday çıkarmak zorunda kaldıklarını söyledi.

Oda başkanı Mehmet Baş ile görüşmek istediklerini, ancak görüşmeyi reddettiğini anlatan Başkan Özdemir, konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“TEK ADAY ÇIKARMAK İSTEDİK”

Bizler birlik ve beraberliği bozmadan daha iyi çalışmalara imza atmak adına ilgili makamlarda elimizin güçlenmesi için 180 üyesi küçük sanayi sitesi esnafımızdan oluşan Madeni İşler Sanatkarlar Odası seçimlerini tek adayla götürmek istedik.

“BİZLERİ CİDDİYE ALMADI”

Bu konuda iki dönemdir başkan olan sanayi esnafımız Mehmet Baş kardeşimizi sanayi yönetim binamıza davet ettik sıkıntılarımızı, sorunlarımızı kendisine naklettik. Arkadaşımız bizi bu konuda ciddiye almadı, bizleri yok sayarak küçük sanayi esnafından ziyade orta ölçekli sanayi oluşturmak için bir takım çalışmalar gerçekleştireceğini beyan etti. Bu çalışmaları yaparken küçük sanayi esnafımızı yok saydı bu sebeple ikinci bir aday çıkarmak zorunda kaldık.

“KAHRAMAN’I DESTEKLEME KARARI ALDIK”

Küçük sanayi sitesi esnaflarımızdan Nurkan Kahraman kardeşimizi deklare etmeden evvel tekrar kendisi ile görüşmek istedik davetimize icabet etmediği gibi görüşmeyi ret etti. Bizlerde buna istinaden ekonomisi küçük olabilir ama yüreği büyük esnaf arkadaşlarımızın haklarını korumak onlara daha iyi fiziki şartlarda hizmet edebilmek için Nurkan Kahraman arkadaşımızı, madeni işler odasına kayıtlı tüm esnaf arkadaşlarını kucaklayan yönetim ekibini destekleme kararı aldık.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAMAK İÇİN ADAYIM”

Nurkan Kahraman ise adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Esnaf arkadaşlarımız arasında birlik ve beraberliği sağlamak için onlara daha iyi hizmet verebilmek için Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na aday oldum. Amacımız esnafımızın sesi olmak. Örneğin ilk önce çantacı sorununu çözmek istiyoruz, yeterlilik belgesi olmadan çalışan tesisatçıların kamu malına zarar verdikleri ortadadır. Esnaf arkadaşlarımızın esnaf kredi birliğinden daha fazla faydalanabilmesi için birlikte bir ve beraber hareket edeceğiz. Ben değil, biz olacağız, ayrışmadan çoğalacağız. Esnafımızın tarafıma tebliğ edeceği görevin sorumluluğunu biliyorum. Bu sorumlulukla hareket edeceğime söz veriyorum. Küçük sanayi sitesi yönetimine ve beraber yürüyeceğim yol arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.


İLGİLİ HABERLER:

Nurkan Kahraman, Bilecik Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na adaylığını açıkladı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin