NURAY HAFİFTAŞ SEVİLEN TÜRKÜLERİNİ HAYRANLARI İÇİN SÖYLEDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Halk Müziği’nin sevilen sanatçılarından Nuray HAFİFTAŞ Bozüyük’te verdiği konser ile sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.


Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen “Müzikçe Duygular” adlı Türk Halk Müziği Konser Programına güçlü sesi ve yorumu ile Nuray HAFİFTAŞ katıldı.

Grand Çalı Balo Salonu’nda, ücretsiz olarak düzenlenen konserde Nuray HAFİFTAŞ sevilen türkülerini Bozüyüklüler için seslendirdi. Yoğun ilgi gören programa Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Rıdvan GÜNER, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin ÇAM, AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN ve türkü severler katıldı. 2 bölüm halinde hazırlanan programın ilk bölümünde Bozüyük Belediyesi Sanat, Spor ve Meslek Eğitim Kursu Bağlama Kursu eğitmeni Ahmet ÖZEN gurubu ile birlikte sahne alarak sevilen ve beğenilen türküleri seslendirirken programın 2. Bölümünde Nuray HAFİFTAŞ  sahne aldı.

Seslendirdiği birbirinden güzel ve sevilen türkülerle izleyenlerin kulaklarının pasını silen sanatçı Bozüyük’lülere unutulmaz bir gece yaşattı. Programda kısa bir konuşma yapan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI Türk Halk Müziğini her ortamda sunarak yeni yetişen nesile tanıtmak ve sevdirmek istediklerini belirterek “ Türkülerimiz, hangi yöreye aitse o yörenin, o şehrin, o bölgenin insanlarının duygularının, yaşanmış hayatlarının bir çok özelliklerinin bestelenmiş halidir. İşte bizde bu akşam Türkiye’miz için çok önemli, Türk Halk Müziği dediğimiz zaman akla gelen ilk isimlerden biri olan böyle kıymetli bir misafirimizi burada ağırlamaktan son derece mutluyuz” dedi. Başkan BAKICI konuşmasının ardından Bozüyüklülere güzel bir gece yaşatan Nuray HAFİFTAŞ’a teşekkür ederek gecenin anısına çiçek ve üzerinde Bozüyük’ün simgesi Metristepe Anıtı bulunan seramik tabak takdim etti. Programa katılan ve programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan BAKICI Bozüyük Belediyesi Sanat, Spor ve Meslek Eğitim Kursu Bağlama Kursu eğitmeni Ahmet ÖZEN’e, Grand Çalı Otel’in Sahibi Fikret KARAÇALI’ya ve Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ahmet ÜNAL’a plaket hediye etti.












NURAY HAFİFTAŞ SEVİLEN TÜRKÜLERİNİ HAYRANLARI İÇİN SÖYLEDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin