NİHAT CAN MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ TOPLANTISINA KATILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’de düzenlenen Marmara Belediyeler Birliği 2018 Yılı İkinci Olağan Meclis Toplantısına katılan Belediye Başkanı Nihat Can, üye belediye başkanları ile bir araya geldi.

2018 Yılı İkinci Olağan Meclis Toplantısına Marmara Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, ilçe belediye başkanlarımız ve diğer il ve ilçe belediye başkanları ile çok sayıda birlik üyesi katıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan İkinci Olağan Meclis Toplantısında, Marmara Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu birer selamlama konuşması yaparak, toplantıya iştiraklerinden dolayı tüm misafirlere teşekkür etti.

‘’BİRLİK OLARAK ŞEHİRLERİMİZ VE ÜLKEMİZ İÇİN GÜZEL KARARLAR ALDIK’’

Marmara Belediyeler Birliği üyelerinin gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldiğini dile getiren Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Marmara Belediyeler Birliği 2018 yılı II. Olağan Meclis Toplantısı için hafta sonu Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımızın ev sahipliğinde gerçekleştirdik. Aldığımız kararların bölgemiz ve ülkemiz adına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Gerçekleştirilen toplantıda birlik üyeleri olarak hem şehirlerimiz için hem de ülkemiz için güzel kararlar aldık.’’ ifadelerini kullandı.

 

Marmara Belediyeler Birliği 2018 Yılı İkinci Olağan Meclis Toplantısı, çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

NİHAT CAN MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ TOPLANTISINA KATILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin