NEFES KESEN MAÇ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi Bilecik Belediyespor, Play-off 1. tur eleme karşılaşmasında İzmir Üniversitesini son saniyelerde attığı sayıyla 83-81 yendi.

13072664_1299494556731396_7824911285637109863_o
Bilecik Atatürk Spor Salonu’nda ev sahibi takım Bilecik temsilcisiyle oynayan İzmir Üniversitesi, oynanan müsabakanın ilk periyodunu 18-16 önde tamamladı.
İkinci periyodun son saniyelerinde Bilecik Belediyespor Antrenörü Yeşer Karabulut, bir pozisyona itirazını devam ettirmesi sonucu başhakem Hande Öztürk tarafından teknik faulle saha dışına çıkarıldı. İkinci periyod 39-39 berabere tamamlanırken, üçüncü periyod 59-54- üstünlüğüyle tamamlandı.

bilecik haberleri
Maçın dördüncü çeyreğinde ev sahibi takım hücumda ve atışlarda etkili olunca karşılaşma 74-74 berabere tamamlandı.

bilecik haberleri
Uzatmaya giden karşılaşmada her iki takımın oyunları hücumlarda etkili olamazken, karşılaşmanın son saniyesinde Bilecik Belediyespor, iki sayılık atışıyla karşılaşmayı 83-81 kazandı.
Bilecik Belediyespor, İzmir’de oynanan ilk karşılaşmada da konuk takımı 74-72 yenmesi nedeniyle Play-off eleme karşılaşmasında bir üst tura çıktı.

bilecik haberleri
Bütün oyuncuları tebrik ettiğini belirten Belediye Başkanı Selim Yağcı, “Allah, başarısızlığı hiç kimseye göstermesin ve başarılarımız daim olsun. Gerçekten gerilimi yüksek bir maç oynadık. Takımımız gerilimi yüksek maçlarda bazı olumsuzluklar olsa da sinir sistemini iyi koruyarak, son anda da olsa galip geldi. Bir tur atlamış olduk. Bilecik Belediyesi Basketbol Takımımız, sonuç itibariyle nereye gidebiliyorsa bu gruptan bir üst lige çıkmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

bilecik haberleri
Bilecik Belediyespor Başantrenörü Yeşer Karabulut ise, ilk karşılaşmada deplasmanda İzmir ekibine karşı kazandıkları için ikinci karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını ve seyircinin desteğiyle kendi sahalarında maçı kazandıklarını söyledi. Stresi ve atmosferi yüksek bir karşı karşılaşma olduğunu belirten Karabulut, “Bunlar Play- off, sonuçta gergin karşılaşmalar. Kazanmayı başardık son saniyede de olsa. Play-offların sert geçeceğini herkes görmüş oldu. Zor bir karşılaşmayı kazandığımız için sevinçliyiz.”dedi.
Karşılaşma sonrası Belediye Başkanı Selim Yağcı, soyunma odasına giderek, Bilecik Belediyespor oyuncularını tebrik etti.
bilecik haberleri



NEFES KESEN MAÇ!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin