Mv. Yağcı: “Yenişehir yolunda sıkıntı yok”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, son günlerde Bilecik’te gündeme gelen Yenişehir yolu ile ilgili söylentilerin ardından açıklama yaptı.

Yenişehir-Bilecik yol yapımının ödenek bitmesi sebebiyle durduğu yönünde dedikodular oluştuğunu belirten Milletvekili Selim Yağcı, “Evet şu anda yol çalışmasına maalesef bayram sonuna kadar ara verildi.Ama bunun sebebi ödenek yetersizliği değil, Yol çalışmasını yürüten teknik ekip ve işçiler arasında çok sayıda korona hastası olmasıdır.” dedi.

Milletvekili Yağcı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“17 Mayıstan sonra kaldığı yerden devam”

Değerli Hemşehrilerim, Değerli Kardeşlerim; Son günlerde şehrimizde yayın yapan bazı basın yayın organlarında ve buna bağlı olarak halkımız arasında devam etmekte olan Bursa/Yenişehir-Bilecik yol yapımının ödenek bitmesi sebebiyle durduğu yönünde haberler ve dedikodular oluşmuştur. Evet şu anda yol çalışmasına maalesef bayram sonuna kadar ara verildi. Ama bunun sebebi ödenek yetersizliği değil; Yol çalışmasını yürüten teknik ekip ve işçiler arasında çok sayıda korona hastası olmasıdır. Onun için saygıdeğer hemşerilerim endişe etmesinler. İnşaAllah olağanüstü başka bir hal olmadığı takdirde yol çalışması 17 Mayıstan sonra kaldığı yerden devam edecektir.
Tüm Bilecik kamu oyumuza saygıyla duyurulur.

Mv. Yağcı: “Yenişehir yolunda sıkıntı yok”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Haber kesinlikle yalandır babam bizzat orada çalışıyordu ödenek sıkıntısından dolayı herkesi çıkardılar korona olan kimse yoktu

    Cevapla
  2. odenek degilde saginda solunda alinip devlete 5 katina satilacak yer varmi diye arastirma yapiyor olabilirler

    Cevapla
  3. KORANA dır KORANA tabi yersek😔😔😔

    Cevapla
Bizi Takip Edin