Mv. Yağcı: “Benim devlet memurumun karşısında duracak kişi yetkili adamdır.”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Belediye İştiraki olan Kayı A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Erdağı’ya yüklendi.

Milletvekili Selim Yağcı, geçtiğimiz günlerde İl Özel İdaresi ekipleri ile Belediye arasında anlaşmazlığa yol açan Pelitözü Gölpark’ta bulunan yel değirmeni tesisinde açıklamalarda bulunan ve il özel idare yetkilileri ile tartışan Kayı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Erdağı’yı hedef alarak, “Danışman denilen arkadaş hangi sıfatla oraya gidiyor” dedi.

Devlet memurunun karşısında duracak kişinin yetkili kişi olması gerektiğini vurgulayan Milletvekili Yağcı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“SGK KAYDI GÖRÜNMÜYOR?..”

Yetkisi olmayan kişiler o alana gidiyor. Danışman denilen arkadaş hangi sıfat ile oraya gidiyor? Bir göstersinler bakalım, Belediye Başkan Yardımcısı mı? Müdür mü? Kendisi için şirket müdürü deniliyor fakat SGK kaydı görünmüyor. SGK’ya bizzat sordum kaydı yok.

“BENİM DEVLET MEMURUMUN KARŞISINDA DURACAK KİŞİ..”

Eli cebinde, orada bulunan yetkililere afra tafra yapmasını ben anlayamadım.  Benim devlet memurumun karşısında duracak kişi yetkili adamdır. Devlet memurlarımızda ona göre işlem yaparlar herhalde, öyle bir şey olmaz. Başkan bey eğer o kişiye aşırı yetki veriyorsa ve ikinci adam o ise, Başkan Yardımcısı yapsın çıkarsın meydana o zaman.

Mv. Yağcı: “Benim devlet memurumun karşısında duracak kişi yetkili adamdır.”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

10 Yorum

  1. 23 Haziran 2020, 00:21

    Senin Kütahyadan getirdiğin Osman danışmanı da unutmadı Bilecik. Herkes önce kendi dönemine baksın.

    Cevapla
  2. Helal be vekilim yagmasanda gurluyon…

    Cevapla
    • Selim YAĞCI yine konusuyor Selçuk ERDAĞLI ya Yaşar TÜZÜN bir sözünü geciremiyor İstanbul takımı kimseyi takmıyor vurguna gelmişler eyyyyyyyyy Yaşer TÜZÜN sen bak dur bu da senin son vekilligin

      Cevapla
  3. Selcuk ERDAGLI yı görevden alın adam elini kolunu sallyarak orda kabadayılık yaptı :))

    Cevapla
  4. sayın yağcı senin zamanındadaa çok öyle adam vardı sen yapsaydın ya osman gezginler ve bi çoğunu başkan yardımcısı

    Cevapla
  5. yağcının saçlarıda çok parlakmış canım

    Cevapla
  6. Al birini vur ötekine burada birbirlerine laf söyler arkada oturup yer içerler kime inanican kime destek veren kamera açıkken şirin olup kapaliyken söven insanlar bunlar chplisi akplisi hepsi ayni

    Cevapla
  7. 23 Haziran 2020, 12:20

    PEKİ SEN KİŞİYE VE KURUMA ÖZEL OLAN SGK YI NASIL SORGULATA BİLİYORSUN ?

    Cevapla
  8. 23 Haziran 2020, 13:23

    3 yıllık dönemde ne Selçuk Bey’ler geldi geçti.

    Cevapla
  9. GÜVENLİKÇİ ŞEMSİYE TUTUYOR ESAS GÖREVİ ŞEMSİYE TUTMAK MI OLASI BİR DURUMDA TARAFSIZ OLUP DİNLEMEK Mİ ?TİLKİ OSMAN BİLECİK TEN TOPLADIĞI PARALAR İLE KÜTAHYA DA ÇİFTLİK KURDU SONRA ELİ CEBİNDE AKP ZAMANINDA KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE İDİ

    Cevapla
Bizi Takip Edin