Mv. Selim Yağcı: “Stat yapımında olumsuz durum bulunmamaktadır”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik’te yapımı devam eden “Edebali Stadyumu” ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yüklenici firmanın inşaat maliyetlerini gerekçe göstererek fesih talebinde bulunduğunu bildiren Milletvekili Selim Yağcı, “Stat yapımı işinde herhangi bir olumsuz durum bulunmamakla birlikte konunun ivedi olarak sonuçlandırılması yolunda çalışmalar sürdürülmektedir. Bizde konunun yakın takipçisi olacağız.” dedi.

Stadın sözleşmesinin imzalanmasının ardından Bilecik Belediyesi’nden yapı ruhsatı alırken sorunlar yaşandığını dile getiren Milletvekili Selim Yağcı, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

Bilecik’imize yapılan büyük yatırımlarımızdan bir tanesi olan Bilecik Stadımızın 20.05.2021 tarihinde ihalesi yapılmış ve 07.07.2021 tarihinde sözleşmesi imzalanarak 04.11.2021 tarihinde Bilecik Belediyesi’nden ancak alınabilen yapı ruhsatı ile inşaat başlamıştır.

Ancak bu süreçte yükselen inşaat maliyetleri nedeniyle 15.04.2021 tarihinde Resmî Gazetede yayınlanan 7394 sayılı kanun kapsamında yüklenici firma Taşlar Yapı artan inşaat maliyetlerini gerekçe göstererek fesih talebinde bulunmuştur. Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile koordineli bir şekilde fesih ve tasfiye işlemlerini yaparak Bilecik Stat yapımı ikmal inşaat ihalesini mümkün olan en kısa sürede zaman kaybetmeden yaparak inşaatı başlatacaktır.

Stat yapımı işinde herhangi bir olumsuz durum bulunmamakla birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz konunun ivedi olarak sonuçlandırılması yolunda çalışmalarını sürdürmektdir.
Bizde konunun yakın takipçisi olacağız.

Değerli Hemşehrilerimizin inşaatın yapımı ve bitirilmesi noktasında hiç endişeleri olmasın. Hep birlikte daha iyiye daha güzele…

[ilgiliMakale icerik_id=”194468″]

[ilgiliMakale icerik_id=”189179″]

Mv. Selim Yağcı: “Stat yapımında olumsuz durum bulunmamaktadır”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. Sayın vekil bırak belediye işlerine bahane etme o stat sizin zamanında kullanılamaz hale geldi neden yapmadınız e şimdi ne oldu inşaat durdu yenişehir yolu durdu küplü soğuksu mevkindeki üst geçit durdu ödenek bitti sen bunlardan haber ver

    Cevapla
  2. KARA GÖRÜNDÜ GÜVEN YOK NE İÇERDEN NE DIŞARDAN PARA GELMİYOR BEŞLİ CETE DEVLETE EL KOYDU GELİR YOK

    Cevapla
  3. ödenek durmaz müteahhit zarar ediyorum diyerek durur

    Cevapla
  4. İşçiler bayram tatatiline çıkmışlar,ondan durmuş tabi yersen😄

    Cevapla
  5. 27 Nisan 2022, 08:36

    o bölgeye stad olmaz . halk olarak oraya stad istemiyoruz. ağaçlandırın yeter.

    Cevapla
  6. Toki Bilecik toki bilecik merkez. Duymazsan seçimde seni kim duyar. Neden Bilecik de toki yok ilçelerde var. Soru cevap. Mütahit ler mi istemiyor. Ne dir.

    Cevapla
Bizi Takip Edin