MV. SELİM YAĞCI: “15 TEMMUZ TARİHE BİR KAYITTIR”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Vekil Yağcı’nın mesajında, “15 Temmuz tarihe bir kayıttır. Unutmayacak, unutturmayacağız.” İfadeleri ile darbenin izlerine vurgu yapıldı.

Vekil Yağcı mesajında, “6. yılını idrak ettiğimiz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ın “Bu arada milletime de bir çağrı yapıyorum, oda şudur, milletimizi illerimizin meydanlarına davet ediyorum. Havalimanlarına davet ediyorum ve milletçe meydanlarda, havalimanında toplanalım ve bunların o azınlık grubu, tanklarıyla, toplarıyla gelsinler ne yapacaklarsa halka orada yapsınlar. Halkın gücünün üstünde bir güç ben tanımadım bugüne kadar.” Çağrısı doğrultusunda FETÖ’cü alçaklar karşısında kanlarıyla destan yazan kardeşlerime Allah’tan rahmet, gazilerimize, gösterdikleri cesaret ve onurlu duruşları için şükranlarımı sunuyor, Allah’tan uzun ömürler diliyorum.

15 Temmuz bizlere vatan, bayrak ve bağımsızlık söz konusu olduğunda aynı safta buluşan ve engel tanımayan necip, cesur ve kahraman bir millettin mensubu olmanın gururunu bir kez daha yaşattı. Milli mücadeleyi Cumhuriyetle taçlandıran İstiklal Harbimiz gibi, 15 Temmuz milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştirmesinde de dönüm noktası oldu.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle tören alanlarında o geceki heyecan ve inançla toplanan tüm hemşerilerime en derin selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” İfadelerine yer verdi.

MV. SELİM YAĞCI: “15 TEMMUZ TARİHE BİR KAYITTIR”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin