MÜZİK KURSLARINDA EĞİTİM ALAN KURSİYERLER SERTİFİKALARINI ALDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından büyük bir başarıyla gerçekleştirilen ve şu ana kadar 5 bine yakın öğrencinin sertifika sahibi olduğu Bilecik Belediyesi Müzik Kursları’nda eğitim alan kursiyerler, sertifikalarını Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın elinden aldı.



 

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen ve renkli görüntülerin yaşandığı programda kursiyerler, aldıkları eğitimlerde elde ettikleri deneyimi, verdikleri konserle gösterdi.

Aile ve kursiyerlerin salonu tıklım tıklım doldurduğu programda, 7 ayrı müzik dalında eğitim alan öğrenciler, verdikleri konserin sonunda, aldıkları sertifika ile başarılarını taçlandırdılar.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen programda bağlama, keman, gitar, ney, yan flüt, ritm alanlarında eğitim alan öğrenciler gösterdikleri performans ile seyircilerden büyük beğeni topladı.

Gerçekleştirilen programa katılarak, kursiyerlere sertifikalarını veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen güzel bir etkinlikte buluştuklarını belirtti.

bilecik haberleri

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

”GAYEMİZ, İNSANIMIZI HER ANLAMDA MUTLU ETMEKTİR”

Bilecik’te kültür ve sanat alanında birbirinden güzel ve örnek çalışmaların gerçekleştirildiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:

”Belediye Başkanlığımız tarafından düzenlenen müzik kurslarımızın sertifika törenine hoşgeldiniz. 2004’ten bugüne 12 yıl geçti. 12 yıl içerisinde 10 yıldır bu müzik kurslarını düzenliyoruz ve şu ana kadar 5 bine yakın kardeşimiz müziğin çeşitli alanlarında sertifika sahibi olarak, müziğe olan ilgisini sertifika ile taçlandırmış. Bu eğitimleri,7 yaşından 60 yaşına kadar olan insanlarımız alıyor ve bunu okul seviyesinde akademik seviyede ya da bu eğitimlerin verildiği konservatuarlara giden kardeşlerimiz her geçen gün çoğalıyor. Gerçekten Belediye Başkanlığı olarak birçok hizmeti yapıyoruz. Ancak her şeyin özünde olan ve Şeyh Edebali’nin söylediği gibi ”İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın” sırrı var. İnsanı mutlu et ki çevresindeki her şey mutlu olsun. İşte müzik hayatımızın vazgeçilmezi, ruhumuzun gıdası. Yavrularımıza böyle bir imkanı hazırladığımız için ve 10 yıllık bir süre içinde yaklaşık 5 bin kişiye sertifika verdiğimiz için mutluyuz. Bilecik, güzel noktalara geldi. Ama geldiğimiz noktalar, hiçbir anlamda yeterli değil. İnşallah önümüzdeki günlerde çok daha güzel çalışmaları hep birlikte gerçekleştireceğiz. Çünkü şu ana kadar da hep birlikte başardık ve gerçekleştirdik. Ne yapıldıysa hepsini el birliğiyle yaptık. Bütün bunları, bazılarınızın duası, bazılarınızın gayreti, bazılarının da eleştirisi ile yaptık. Ama Bilecik’te yaşamanın gereği olarak el ele gönül gönüle vererek, hepsini birlikte yaptık.

bilecik haberleri

BİLECİK’İ HEP BİRLİKTE ŞAHLANIŞIN ŞEHRİ YAPACAĞIZ”

Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuşmasında ”Bilecik’i hep birlikte şahlanışın şehri yapacağız” ifadelerine yer vererek, şöyle tamamladı:

”Burası kuruluşun ve kurtuluşun şehri, dirilişin şehri olduğu gibi İnşallah 2023’te Cumhuriyetimizin 100. yılına girerken, yapacağımız çalışmalarla birlikte, böyle pırıl pırıl gençlerimizle birlikte, artık yazmaya başladık, İnşallah şahlanışın da şehri olacağız. Ben bu anlamda bu güzel etkinlikte katkısı olan bütün kardeşlerimi tebrik ediyorum. Organizasyonun yürütülmesinde katkısı olan başta Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze, Müdürümüz İsmail Cihan ve ekibi ile birlikte belediyemizin bütün çalışanlarını tebrik ediyorum. Eğitimleri büyük bir fedakarlıkla gerçekleştiren ve ders veren öğretmenlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ve ayrıca bizlere güvenerek, çocuklarımız teslim ettiğiniz için siz değerli velilerimize de çok teşekkür ediyorum” dedi.

Birbirinden güzel anların yaşandığı sertifika programı, Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın kurs öğretmenleri ve öğrencilerle birlikte fotoğraf çektirmesiyle son buldu.
bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

 

 

MÜZİK KURSLARINDA EĞİTİM ALAN KURSİYERLER SERTİFİKALARINI ALDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin