Münür Şahin’den Personeline, Emekliliği dolanlar Emekli Olsunlar..

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli Belediye başkanı Münür Şahin, Dün gece Sosyal medya hesabından paylaştığı bir yazıda, Emekliliği dolan Personeline çağrıda bulundu.
Osmaneli Belediye başkanı olarak emekliliği dolan personelimizin, emekli olmalarını özellikle rica ediyorum diyerek konuşmalarına başlayan Şahin şöyle devam etti,

Hepimiz için çalıştığımız kurumlar önemlidir. hayatımızın en verimli dönemlerini işyerlerinde geçiririz. Verdiğimiz hizmetlere işyerlerinde katkıda bulunuruz ama her şeyinde bir zamanı vardır. Artık emeklilik süreleri dolmuşsa kalmanın yararı yoktur.
Gençlerin her zaman bizlerden daha donanımlı ve bizlerden daha yetenekli olduğuna inanan bir insanım. Onların önünü açmanın yolu süre dolduğunda emekli olmayı uzatmamaktadır” dedi.

Osmaneli belediyesi personelinden emekliliğini dolduran arkadaşların kendi rızaları ile emeklilik müracatlarını yapmalarını rica ediyorum diyerek personeline seslenen şahin, Personeline’de bugüne kadar yaptıkları hizmetleri için şimdiden teşekkür ediyorum dedi..

Şahin, Emekliliğini isteyen personelimizden emekli olduktan sonra çalışmak isteyenlerede kesinlikle özel sektörde iş garantisi veriyorum, Sonuçta kimseyi mağdur etmeden Emekliliği dolanlardan emeklilik dilekçelerini bekliyorum dedi..

Osmaneli belediyesinde emekliliği dolan arkadaşların bu isteğimi yerine getireceklerine inanıyorum. Onların yetiştirdiği kadroyşa yeni eleman almadan hizmete devam edeceğiz dedi..

 

munur-sahin-personele-cagri

Münür Şahin’den Personeline, Emekliliği dolanlar Emekli Olsunlar..
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin