Muhtar Adaylığını Açıkladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazipaşa mahallesinde yaşayan Hülya Şener, 2019 yılı Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerde muhtar adaylığını şimdiden açıkladı.

Şener, bir bayan olarak bu göreve talip olduğunu ve muhtar seçilmesi halinde mahallerinde bir çok projeye imza atacağını söyledi. Hülya Şener, “4 bin 241 nüfuslu Bilecik’in 7’inci büyük mahallesi olmasına rağmen bir Mahalle Konağımız yok. Biz bayanların oturabileceği vakit geçirebileceği bir mekanımız yok. Benim muhtar seçildiğim zaman mahalle konağı ve bayanlarımız oturabileceği bir mekan kazandırmak için canla başla çalışacağım.

 

Ayrıca bayanlarımızın ve mahalle sakinlerimizin kaynaşması için bayanlarımıza kültür gezileri, erkeklerimize kandil ve hıdrellez günlerinde camilerimizde çeşitli etkinlikler düzenleyeceğim. Mahallemizde bu tür etkinlikleri eksik gördüğüm için 2019 yılı Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerde merkez Gazipaşa Mahallesi’nden muhtar adayım” dedi.

Muhtar Adaylığını Açıkladı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Teprik ediyorum başarılar diliyorum

    Cevapla
  2. Mahallemizin tek sorunları bunlar zaten, oturacak yer, kadınlar nerede vakit geçirecek bilemiyor, iş yok güç yok bari Konak’ta otursunlar. Ekonomiye katkı sağlamasınlar, çalışmasınlar, gezsin dursunlar, erkekler de kandil falan Hıdrellez eğlensinler, çok başarılı projeler tebrik ederim. Gülelim oynayalım ekmek elden su gölden. Milli Eğitim Bakanımızdan umutluyum yeni neslin proje nedir nasıl yapılır okullarda öğretilmesine katkı sağlar umarım.

    Cevapla
Bizi Takip Edin