MUHARREM İNCE BİLECİK’E GELİYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Bilecik’e geliyor.

27 Mayıs Cuma günü ilimize gelerek bir dizi temaslarda bulunacak olan İnce ilk önce Basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündeme dair değerlendirmelerde bulunacak.

CUMA NAMAZINI DEDEOĞLU CAMİİ’NDE KILACAK

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin’i ziyaret edecek olan İnce ve heyeti Cuma namazını Dedeoğlu Camiinde kılmalarının ardından Parti binası açılışını gerçekleştirerek burada partiye yeni katılanlara rozet takacak.

Esnaf ziyareti yaparak Atatürk parkında vatandaşlarla bir araya gelecek olan Muharrem İnce don olarak Şeyh Edebali Türbesini ziyaret ederek Bozüyük’e hareket edecek.

“BİLECİK’E KARŞI AYRI BİR HASSASİYETİ VAR”

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Memleket Partisi İl Başkanı Hüseyin Korkman, “Genel başkanımız sayın Muharrem İnce partimizin kurulmasının ardından ilk defa Bilecik’e gelecek. Kendisinin ilimize karşı ayrı bir hassasiyeti var. Bu anlamda yapacağı ziyaret ve yapacağı açıklamaları son derece önemli olduğunu düşünüyorum. Dolu dolu bir program ile genel başkanımızı en iyi şekilde ağırlayıp, en iyi şekilde de Bozüyük’ten uğurlamak istiyoruz. Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. 27 Mayıs Cuma günü saat:13.30’da tüm halkımızı parti binamızın açılışına bekliyoruz” dedi.

MUHARREM İNCE BİLECİK’E GELİYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Melek Mızrak Subaşı neden Vana kaçtı.Muharrem bey geldi diyemi. Yazıklar olsun…………..

    Cevapla
Bizi Takip Edin