MKYK Üyesi Büyük Birlik Partisi Bilecik İl Başkanı Murat Önal’ın 29 Ekim Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Büyük Birlik Partisi İl Başkan Murat Önal Mevlid Kandili ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

MKYK Üyesi BBP Bilecik İl Başkanı Murat Önal yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

Sözlerime bütün İslam aleminin mevlit kandilini tebrik ederek başlamak istiyorum” diyen Önal; “İbadetin zevkinden bizi mahrum eden nefsin kötü arzularını frenleyelim. Gönül dünyamızı bulandıran haset, kin, düşmanlık gibi kötü duygulardan temizlenelim. Ne yazıktır ki dünyada savaşlar ve acılar bitmiyor. Bu vesileyle içerisinde yaşadığımız sıkıntılı, karanlık, gözyaşı ve hüzünle dolu günlerin sona ermesini temenni ediyor. Başta Filistin’de, Doğu Türkistan’da, Arıkan’da, Myanmar’da, Suriye’de, Irak’ta, Çeçenistan’da olmak üzere dünyanın birçok yerindeki soydaşlarımıza ve Müslüman kardeşlerimize uygulanan zulmün son bulmasın Cenabı haktan niyaz ediyorum.

Ayrıca Cumhuriyetimizin 97.yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlığı ile yolumuza devam edeceğimize 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Bütün Şehitlerimize şükranlarımızı sunuyor, bayramınızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

MKYK Üyesi Büyük Birlik Partisi Bilecik İl Başkanı Murat Önal’ın 29 Ekim Mesajı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin