MİNİKLER’DEN VALİ NAYİR’E ZİYARET

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te faaliyet gösteren Özel İpek Yolu Kreş öğrencileri Vali Ahmet Hamdi Nayir’i makamında ziyaret etti.
Özel İpek Yolu Kreş Kurucusu Gamze ve Muhammet Ergün, öğretmenler Tuğba Demir ve Özlem Ceyhan ile birlikte ziyaret eden minik öğrenciler, Vali Nayir’a, özel kağıtta hazırladıkları soruları yönelttiler.

MUH_7057
Çocuklarla yakından ilgilenen ve hazırladıkları soruları tek tek cevaplayan Vali Nayir,
Bilecik’in kendisini daha iyi tanıtmasını ve çevresini koruyarak sanayinin gelişmesinin gerektiğini söyledi.
Vali Nayir, çocukların “Vali olmasaydınız hangi mesleği seçerdiniz” sorusuna, “Vali olmasaydım, öğretmen olmayı tercih ederdim. Sizin gibi çocuklara daha yakın olmak için” cevabında bulundu.
“En çok hangi görev yerinden mutluydunuz sorusunu, ben görev yaptığım her yerde mutluydum, çünkü görev yaptığım her yerde sizin gibi güzel çocuklar vardı. Bilecik’te de çok mutluyum. Devlet bize nerede ihtiyaç duyarsa oraya gideceğiz” dedi.

MUH_7067
Vali Nayir, “Hiç kimsenin bilmediği bir özelliğiniz var mı?” sorusuna “Lise yıllarında saat tamirciliği yaptım. Herhangi bir saat bozulursa onu tamir edebilirim” şeklinde cevap verdi.
Kreş yöneticilerinin ve çalışanlarının büyük bir mesuliyet üstlendiğini ifade eden Vali Nayir, “Ailelerin teslim ettiği çocuklara gerekli ilginin gösterilmesi gerekiyor. Böyle olmazsa zaten bu işin sürekliliği olmaz. Bir işi yapıyorsak onun devamını getirmek için o işin hakkını vermemiz lazım. Ailelerin geleceği çocuklar, bütün çocuklarımızı birleştirdiğimizde de bir ülkenin geleceği oluyor. Onlar tertemiz günahsız yavrularımız. Elinizde bir hamur var ve onu şekillendiriyorsunuz. Sizin öğrettiğiniz sorumluluk duygularıyla yetişen çocuklarımız da inşallah istediğimiz nesli oluşturacak” şeklinde konuştu.

MUH_7055
Kurucu Ergün, kreş hakkında bilgi vererek, milli eğitimin müfredatını uyguladıklarını bildirdi.
Sohbet ortamında geçen ziyarette, Vali Nayir, kendi yaptıkları Türk bayrağı tablosunu hediye eden çocuklara, çeşitli hediyeler verdi.

MUH_7098 MUH_7047 MUH_7052 MUH_7053 MUH_7055 MUH_7057 MUH_7062 MUH_7067 MUH_7071 MUH_7073 MUH_7094 MUH_7097

MİNİKLER’DEN VALİ NAYİR’E ZİYARET
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 22 Ekim 2015, 18:11

    iyiki varsınız iyiki bu okulu acmıssınız basarılarınızın devamını dıliyorum hepinizi kutluyorum

    Cevapla
Bizi Takip Edin