MİNİKLER TİYATRO GÜNLERİ’NDE BALON ŞENLİĞİ YAŞADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri kapsamında sahnelenen “Ali Baba’nın Balon Çiftliği” adlı oyunu izlemeye gelen minikler aynı zamanda balon şenliği yaşadı.

bilecik haberleri

Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl birincisi düzenlenen Uluslararası Bozüyük Metristepe Tiyatro Günleri’nde öğrenciler için tertip edilen “Ali Baba’nın Balon Çiftliği” adlı müzikli çocuk tiyatrosu saat 10:00 ve 13:30’da olmak üzere 2 seans halinde sahnelendi. Oyuna Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri, Saffet Şeker İlkokulu ana sınıfı, Atatürk İlkokulu ana sınıfı ve Öğretmen Bekir Aral İlkokulu Ana sınıfı öğrencileri katıldı. Kumbara Sanat Merkezi tarafından sunulan ve çocuklara hayvan sevgisini anlatan oyunda Ali Baba hayvanları ile birlikte çiftliğinde sürdürdüğü neşeli hayatına değişiklik yapmaya karar verip bir balon şenliği yapmaya karar veriyor. Balonlardan oluşan sahne dekorları ile de miniklerin gönlünü fetheden oyunun sonunda balon dağıtılması minikler tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan program çerçevesinde tiyatro oyunlarını izleyen minikler belediye otobüsleri ile okullarından alınarak Kültür Merkezi’ne getirildi. Burada gösteriyi neşe içerisinde izleyerek balonlarla oynayan minikler oyunun bitiminde kendilerine kek ikramı yapılarak tekrar belediye otobüsleri ile okullarına götürüldü.

bilecik haberleribilecik haberleri
bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

MİNİKLER TİYATRO GÜNLERİ’NDE BALON ŞENLİĞİ YAŞADI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin