MİNİK ÖĞRENCİLERDEN İNSANLARA ANLAMLI MESAJ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Özel İpekyolu Kreş ve Anaokulu öğrencileri, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni gezdi.

dsc_0143

Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek, buradaki hayvanları gönüllerince seven minik öğrenciler, veteriner hekimlerden bilgi aldı.

 

Hazırladıkları pankartlarla ve mamalarla 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaret eden minik öğrenciler, Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı ve Veteriner Hekim Şenol Özgen’den barınak ve yaptıkları faaliyet hakkında bilgi aldılar.

 

Minik öğrenciler daha sonra, köpek, kedi, koyun ve kuzuların bulunduğu alanları gezerek, kendi elleriyle mama ve su verdiler.  Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezindeki ameliyathaneyi gezen minikler, daha sonra Bilecik Belediyesi tarafından sokak hayvanlarının hizmetine sunulan Can Dostlarımız Acil Müdahale Aracı hakkında bilgi verdi.

 

Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Amfi  Bölüm’de fotoğraf çektiren minikler hep birlikte “Hayvanları seviyoruz” diyerek bağırdılar.

dsc_0089

Son olarak yanlarında getirdikleri mamaları Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı’ya veren minikler, güzel bir gün geçirdiler.

dsc_0171 1 2 3 4 dsc_0069 dsc_0082  dsc_0103 dsc_0118 dsc_0121 dsc_0124  dsc_0151

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN İNSANLARA ANLAMLI MESAJ!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin