Milletvekili Yağcı: “Yakında Başlıyor”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, geçtiğimiz yıl ilk etabı tamamlanan Eskişehir-Söğüt karayolu çalışmalarının ikinci etabının başlayacağını duyurdu.

Geçtiğimiz yıl ilk etabı tamamlanan Eskişehir-Söğüt karayolu çalışmalarının ikinci etabı olan Söğüt-Bilecik karayolu için görüşmelerin yapıldığını ve yakın zamanda başlayarak yıl sonuna kadar bitirileceğini belirten Milletvekili Yağcı, desteği olan herkese teşekkür etti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Selim Yağcı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“HEP BİRLİKTE DAHA İYİYE, DAHA GÜZELE..”

Şehrimize ilk günkü aşkla hizmet etmeye devam ediyoruz. Geçen yıl ilk etabını (Eskişehir-Söğüt) yaptığımız Eskişehir-Söğüt, Söğüt-Bilecik Karayolu çalışmamızın ikinci etabı olan Söğüt-Bilecik etabı yapılan görüşmeler sonucunda tüm hızıyla başlayacak bu yıl sonuna kadar bitirilecektir İnşallah. Hemşehrilerimize saygıyla duyurulur. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Ulaştırma Bakanımız olmak üzere Desteği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha iyiye daha güzele…

Milletvekili Yağcı: “Yakında Başlıyor”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. 22 Mayıs 2021, 14:09

    Sayın vekilim bursa bilecik yolu olmadan olmaz bakın en önemli yol. Yıllardır bekliyoruz yapın insanlar haklarını verecektir ki o yol üzerinde kaç kişilik köy nufusları var insanlarda hakkını verecektir size.

    Cevapla
  2. inanmiyorum

    Cevapla
  3. Yenişehirli Bursa yolu ne zaman biter sayın vekil biri bitmeden diğerine başlamak!

    Cevapla
  4. 24 Mayıs 2021, 17:15

    İŞLERİ GÜÇLERİ YALAN!!! HANİ EN GEÇ ARALIK 2020 DE BİLECİK-YENİŞEHİR YOLU BİTECEKTİ. BOY BOY FOTOĞRAFLAR ÇEKİLDİ, ŞOVLAR YAPILDI AMA SONUÇ YOK, YİNE HER HEŞ YALAN OLDU..

    Cevapla
Bizi Takip Edin