Milletvekili Tüzün; “Sizler bu vatanı sahipsiz mi sandınız?”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün Ak parti kongresinde salonda açılan bir pankartı eleştirdi.

Tüzün; “AKP Bilecik İl kongresinde salonda açılan pankart AKP Hükümetinin gerçekleştirmek istediği senaryoyu apaçık gözler önüne sermiştir” diyerek şu ifadelere yer verdi:

“ORTADAN KALDIRMAYI HEDEFLERİ NETTİR”

3 Şubat 2021 tarihinde gerçekleştirilen AKP Bilecik İl Kongresinde, salonda açılan pankart AKP Hükümetinin gerçekleştirmek istediği senaryoyu apaçık gözler önüne sermiştir. Kurtuluş Savaşı’nda emperyalistlere karşı kazanılan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasını sağlayan,gencinden yaşlısına, yedisinden yetmişine, kadınından erkeğine Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde gerçekleştirilen devrimi ortadan kaldırmayı hedefledikleri nettir.

“KİME VE NEYE HİZMET EDİYOR?”

Bu pankartı asanlara ve pankartın altında boy boy fotoğraf çektirenlere soruyorum; Açılan bu pankart ile “gelecek olan akıl”, ”devrimi devirecek akıl” kime ve neye hizmet ediyor ve ne amaçla kurgulanıyor ?

“SİZLER BU VATANI SAHİPSİZ Mİ SANDINIZ?”

Sizler bu vatanı sahipsiz mi sandınız? Hükümette bulunmanız Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve yaşayan milyonlarca vatandaşımıza sahip olmanız anlamına gelmez. Açtığınız bu pankart şovdan ibaret olup, asla gerçekleştiremeyeceğiniz bir rüyadır. Türkiye Cumhuriyetindeki tek ve en büyük devrim Kurtuluş Savaşında yapılmıştır. Bundan daha büyük bir devrim yoktur.

 Bizler var olduğumuz sürece Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilelebet payidar kalacaktır.

Milletvekili Tüzün; “Sizler bu vatanı sahipsiz mi sandınız?”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. 100 senedir ülke yeni yeni nefes almaya başladı boş konuşmaya gerek yok hizmet yapanda belli hain’lik yapanda..

    Cevapla
  2. Tüzün vekilim bu vatana sahip çıkan toplum var.Siz yeterki bu vatanı yıkmaya ve satmaya çalışanlardan kol kola gezmeyin yeter.

    Cevapla
  3. Sahisiz olmadığını görmediniz mi 15 Temmuzda. Siz pkk ile iş tutanlar ile birlik olmayin yeter.

    Cevapla
  4. vekilim kime akil veriyorlar acilim dediler hendek kazdirdilar seyyar mahkemeler kurdular kobani dediler thy lari kuzey iraktan urfaya tasidilar teroristleri agir silahlarla 29 ekim cumhuriyet bayaminda karayoluyla kobaniye gecirdiler fetoyle isbirligi turkce olpiyat dediler 23nisan cocuk bayramina rakip oldular feto ici agit yakanlar ovenler ozleyenler oslada dolmabahcede acilim yapanlar saymakla bitmez 19 senede acaba CHP mi yapti bunlari bosver vekilim sen tc ici sen bilecik ici insallah iyi gunler yakindir

    Cevapla
  5. 6 Şubat 2021, 18:21

    Atatürk CHP sini 1960 da yıktınız. Bu millet artık sizi terörist görüyor. Siz hala vatan, millet demeye çalışıyorsunuz. Siz kimi kandıracaksınız. CHP yi ermeni zihniyetine teslim ettiniz.halk bunları görmüyor mu zannediyorsunuz. Reisim yürü biz bize yeteriz.

    Cevapla
Bizi Takip Edin