Milletvekili Selim Yağcı’dan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’a ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ve beraberindeki heyet Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, İlçe müftüsü Muammer Ölmez ve Bilecik’in tanınmış hayırsever iş adamlarından Garip Öge, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ı makamında ziyaret ederek Bozüyük ilçesinde yapımı devam eden hafızlık Kur’an kursu inşaatı ile ilgili görüşmelerde bulundu.

Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Selim Yağcı, “Bozüyük Kaymakamımız Adem Öztürk, İlçe müftümüz Muammer Ölmez, iş adamı Garip Öğe ile birlikte Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş’ı makamında ziyaret ederek Bozüyük ilçemizdeki yapımı devam eden hafızlık Kuran kursu inşaatı ve İlimizde devam eden Diyanet İşleri Başkanlığımıza bağlı kurum ve kuruluşlar ile alakalı verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Başkanımıza ilgi ve alakaları sebebiyle teşekkür ediyorum. Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele.” ifadelerine yer verdi.

Milletvekili Selim Yağcı’dan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’a ziyaret
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin