MHP İl ve İlçe teşkilatı anıt açılışına katılmama kararı aldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi’nin 15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıl dönemi nedeniyle yaptırdığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Anıta MHP tepki gösterdi.

 

 

15 Temmuzun siyaset malzemesi olarak kullanılmasının hata olduğunu ve bu hatadan dönülmesi gerekildiğinin belirtildiği açıklamada “Program akışında bulunan ithal heykelin açılışına katılmayacağımızı belirtir, devamında aziz şehitlerimiz için İlimiz Valiliği tarafından Cumhuriyet Meydanında düzenlenecek olan programa katılacağımızı beyan ederim.” İfadeleri yer verildi.

 

 

MHP Merkez İlçe Başkanı Talha Özkan tarafından yapılan açıklama, ”Tarih 15 Temmuz 2016 Türk milleti emsali görülmemiş bir şekilde tankların önüne yatarak mermilere vücutlarını siper ederek akıllarında şahadete ermekten başka bir düşünce olmadan vatan hainlerine gereken dersi vermiş bu asil milletin gücünü göstermiştir.

 

 

Türk milleti bir yumruk olmuş sabaha kadar okunan selâlara analarımızın Fetih Sureleri eşlik etmiş, Hainlere karşı kazanılan bu zafer milletimizin zaferlerle dolu tarihine eklenmiştir.

 

 

Bu geceyi hatırlatmakta fayda görüyorum. Mısır`dan ithal olan bir sembolün milli birlik ve aziz milletimizin şehit ve gazilerini temsil edemeyeceği  kanaatindeyiz. Vatan hainlerinin sıkmış olduğu mermileri ithal bir sembolün değil milletimizin demokrasiye olan güveni, birlik ve beraberlik içerisinde vatana olan karşılıksız sevgisi kurtarmıştır.15 Temmuzun siyaset malzemesi olarak kullanılması hatadır ve bu hatadan dönülmesi  gerekmektedir.

 

 

Dönülmediği takdirde bilinmesini isteriz ki Milliyetçi Ülkücü camianın hiçbir ferdi meclis kararı olmaksızın dikilen bu heykeli aziz şehitlerimizin ve 15 Temmuz gününün hatırası görmeyecektir.

 

 

Program akışında bulunan ithal heykelin açılışına katılmayacağımızı belirtir, devamında aziz şehitlerimiz için İlimiz Valiliği tarafından Cumhuriyet Meydanında düzenlenecek olan programa katılacağımızı beyan ederim.

 

 

Kamuoyuna  saygıyla duyrulur.

 

 

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ

BİLECİK İL VE MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI”

MHP İl ve İlçe teşkilatı anıt açılışına katılmama kararı aldı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. ya sen dört rakamını parmaklarınla nasıl ifade edersin Sayarmısın lütfen 1 TEK VATAN 2 TEK BAYRAK 3 TEK MİLLET 4 TEK DEVLET. OLDUMU.

    Cevapla
Bizi Takip Edin