Metin Yaşar, Chp İl Başkanlığı Adaylığını Açıkladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

25 Aralık Cuma günü yapılacak il başkanlığı kongresi öncesinde adaylığını açıklayan ilk isim Metin Yasar oldu.

CHP il başkanlığında yapılan basın toplantısıyla adaylığını açıklayan Yaşar, Kendisine gelen il başkanlığı teklifini  kabul etmeme sürecinde gönüllü kişilerin aday olmasını beklediğini belirterek, “ilçe başkanlarımızın, partilerimizin yoğun baskısı karşısında geçtiğimiz pazartesiye kadar kararımı netleştirme noktasına getirememiştim. Bu süre içerisinde başka arkadaşlar çıkar ve destekler diye düşünüyordum. İl kongresinde de çok kısa bir zaman kaldı. İlçe başkanlarımın da desteğini alarak aday olamaya kara verdim.”dedi.

DAHA ÜST DERECEYE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIM

Eğer il başkanı olarak seçilirsem CHP’de yapılması gereken çok fazla bir iş yok. CHP birlik ve beraberliğin en üst noktasına ulaşmış bir parti. Kamuoyunda CHP’yi karalayan bir takım söylentiler var. CHP’de gruplar ve hizipler olduğuna dair dedikodular var.  32 yıldır siyaset yapan bir kişi olarak bu partide çok büyük hizipler ve gruplaşmalar gördüm ve bunun sonucunda da partilerin geldiği durumları gördüm. Fakat partimizin bu geçmişte yaşananlardan ders aldı ve bu olayları bence bitirdi. Ben il başkanı olduğum zamanda bu birlik be beraberlik noktasını daha üst dereceye getirmek için çalışacağım.”





Metin Yaşar, Chp İl Başkanlığı Adaylığını Açıkladı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. SAYIN METİN HOCAM,BÜTÜN İLÇE BAŞKANLARI İSTEDİ DİYOSUNUZ DA YANINIZDA BİR TEK SÖĞÜT VE OSMANELİ İLÇE BAŞKANLARI VAR.DİĞERLERİ VE PARTİLİ 2 BELEDİYE BAŞKANLARI YOKLAR MI, YOKSA BEN Mİ GÖREMEDİM ACABA?

    Cevapla
Bizi Takip Edin