Meteoroloji Uyardı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eskişehir Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü uyardı

 

Yapılan son değerlendirmelere göre; Bölge Müdürlüğümüz sorumluluk sahasının (Eskişehir, Bursa, Bilecik, Kütahya) yarından (13.11.2018 Salı) itibaren Karadeniz üzerinden yelen soğuk havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor.

 

Halen mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının yarından itibaren azalarak mevsim normallerine inmesi bekleniyor. Çarşamba (14.11.2018) gününden itibaren ise hissedilir derecede (4-8 derece) azalacağı mevsim normallerinin altına inmesi bekleniyor.

 

Soğuk havayla birlikte; Bursa ve Bilecik’de Perşembe ve Cuma (15/16.11 2018) günleri yağmur, yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı . Eskişehir ve Kütahya da ise Cuma ( 16. 11. 2018 ) günü yağmur yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir.

 

Bu haftanın ikinci yarısında en yüksek hava sıcaklıklarının; Kütahya’da 5-6. Eskişehir ve Bilecik’te 6-7, Bursa’da 9-10 derece, gece en düşük hava sıcaklıklarının ise Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahasının iç ve yüksek kesimlerinde 0 derece ve altına düşmesi bekleniyor.

 

Vatandaşların ani sıcaklık düşmesinin yaratabileceği buzlanma ve don olayına karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Uyardı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin