MERMERCİLERİMİZ, BURSA BLOK MERMER FUARINA DAMGASINI VURDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa Blok Mermer Fuarı, Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde 7 ayrı salonda ve toplam 40 bin metrekarelik alanda 25-28 Kasım tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.

MADSİAD ile TÜYAP’ın işbirliğinde düzenlenen fuarın açılış törenine Başbakanlık Başmüşsaviri Ali Osman Koca, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bursa Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fevzi Uzun, İstanbul Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Ali Kahyaoğlu, TÜYAP Bursa Genel Müdürü İlhan Ersözlü ve iş dünyası temsilcileri katıldı.

Ülkemizde blok mermer ve iş makinelerinin kapalı sergi salonlarında ilk kez sergileneceği Bursa Blok Mermer Fuarı, 7 ayrı salondan oluşan 40 bin m2 kapalı alanda 12 ülkeden 150 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile başladı. Fuar, 870 blok mermerin, 600’ün üzerinde renk ve desenin sergileneceği ilk ve tek platform olmakla beraber 1 milyar dolarlık iş hacmine imkan vermesi beklenmektedir. Dünya doğal taş rezervinin yaklaşık yüzde 40’ına sahip olan Türkiye’nin sektörde yaklaşık bin 500 adet doğal taş ocağına, 2 bin 100 civarında fabrika ölçeğinde tesise ve 9 bine yakın atölyeye sahip bulunmaktadır.

Bursa Blok Mermer Fuarına İlimizden; Centay Madencilik, Çiftyıldız Mermer, Eba Madencilik, Federal Mermer Madencilik, Göksutaş Mermer, Gökyar Mermer, Limar Mermer Maden, Natura Mermer Madencilik, Prodem Ürün Geliştirme San, Silkar Madencilik, Turgut Özen Mermer ve Yüce Madencilik katıldı.

MERMERCİLERİMİZ, BURSA BLOK MERMER FUARINA DAMGASINI VURDU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin